in ,

Zijn trio’s net zo geweldig als we denken? Zes vrouwen spreken over hun ervaringen

Een trio is de droom van heel wat mannen en vrouwen, maar slechts een klein percentage zal er ooit eentje of meerdere doen in zijn leven.

Maar is een trio altijd ge*le rozengeur en maneschijn of is het soms toch niet zo bijzonder als we denken?

Zes dames hieronder vertellen over hun ervaringen met een ‘ménage a trois’. Sommige zijn er lyrisch over, andere vonden het dan weer verschrikkelijk.

1. De oefening
“Tijdens een girlsnight met mijn beste vriendin en heel veel wijn biechtte ze mij op dat ze heel slecht was in p*pbeurten geven. Ze vroeg aan mij of ik niet wat tips wou geven.

Goede vriendin dat ik was bood ik haar aan om samen met mij op een banaan te oefenen. Echter na twee flessen wijn besloot ik om mijn vriendje te bellen als menselijk model.”

“Hij was er al na vijf minuten en ik begon eerst en daarna mocht zij eens proberen. Van het ene kwam het andere en het was uiteindelijk gewoon een gezellige avond en nacht.

We waren allemaal comfortabel dus het was achteraf ook niet ongemakkelijk. Na die ervaring heb ik samen met mijn vriend het ook eens met ander meisje geprobeerd. Dat ging echter verschrikkelijk en was absoluut niet leuk.”

2. Droomavontuur met een vriend
“Ik ging op bezoek bij een vriend die tegenwoordig behoorlijk ver woont. Vroeger zaten we nog samen op het middelbaar en waren we best goed vrienden. Het was meerdere uurtjes rijden en ik mocht ook mijn beste vriendin meenemen.”

“De eerste nacht dat we er waren gingen we op café en hebben we ons strontzat gedronken. Wanneer we bij hem thuis kwamen, hadden ik en deze jongen al heel snel s*ks.

Mijn vriendin kwam plotseling de kamer binnen en begon naar ons te kijken. Het was duidelijk dat ze wou mee doen dus begon ze mij te kussen.

Hij vroeg dan aan mij of dit allemaal ok was en toen ik ja zei, had hij ook seks met haar terwijl ik toe keek. Het was uiteindelijk een legendarische nacht die ik nooit zal vergeten”

– Erin, 22

3. De one night stand met drie
“Ik was op date met een buitenlandse man. Hij was eigenlijk echt heel knap, maar wanneer ik eerlijk ben, verstond ik hem de helft van de tijd niet en ik denk dat hij hetzelfde probleem had.

Lees ook  Na moeder overlijdt ook kind door heftig ongeluk op N50 bij Kampen

Wat ik eerst dacht te verstaan was of ik mee naar zijn huis wou gaan om zijn flatgenoot te leren kennen.”

“Ik dacht dat die vraag gewoon een goedkoop excuus was om s*ks te hebben, maar ik had best zin dus ik dacht waarom niet.

Wanneer we bij hem waren gingen we al snel naar zijn kamer en begonnen we elkaar uit te kleden.

Op een bepaald moment stapt zijn flatgenoot de kamer binnen en ik bedekte onmiddellijk mijn lichaam met de lakens.”

“Mijn nieuwe ‘geliefde’ doet echter teken naar hem dat hij mee in het bed mag stappen.

Mijn eerste gedacht was ‘dit ga ik echt niet doen’, maar toen zijn flatgenoot plots tussen mijn benen met zijn gezicht lag en mijn date met mijn tepels begon te spelen, heb ik me gewoon laten overnemen door het moment.

Ik heb geen van beide achteraf ooit nog gezien. Misschien ook maar beter want het zou anders ongemakkelijk zijn.”

– Erika, 28

4. Geweldige studententijd
“Toen ik op de universiteit zat, had ik een vriendin waar ik heel close mee was. Toen we uitgingen, kusten we altijd, maar we hadden beiden eigenlijk veel meer voorkeur voor mannen.

Tijdens één avond waren we weer weg en op een feestje waar tequila maar 2 euro kostte, vlogen we nogal stevig in de drank.”

“Na het vierde shotje kwam er best een knappe kerel op ons afgestapt en van het ene kwam het andere.

We zijn uiteindelijk op zijn kot beland en daar zijn we met drie helemaal los gegaan. Absoluut één van mijn favoriete herinneringen aan mijn studententijd.”
– Sam, 31

5. Opgepikt op café
“Ik was een avondje gaan drinken met enkele collega’s tot ze plots allemaal vrij snel door moesten.

De ene moest naar de babysitter, de andere had plannen met haar man en plots zat ik daar dus alleen.

Ik was daar nog wel een tijdje en plots kwam er een koppel op mij afgestapt. De vrouw van het gezelschap was heel hard aan het giechelen en aan het blozen, terwijl haar partner ook zichtbaar oncomfortabel was.”

Lees ook  Iris gebruikt geen tampon of maandverband: 'Ik giet het bloed ook bij de planten'

“Na veel vijven en zessen bleek dat dit koppel graag eens een trio wou uitproberen en ze vroegen of ik interesse had om mee te doen.

Moest ik nu al andere plannen gehad hebben, had ik sowieso nee gezegd, maar het kwam allemaal eigenlijk heel goed uit.

Het koppel huurde ook een kamer in het hotel van de bar waar we aan het drinken waren dus we konden gewoon naar boven gaan.”

“Ik gaf uiteindelijk tijdens onze s*ks eerst vooral aandacht aan de vrouw zodat ze niet jaloers zou worden.

Daarna gingen we haar echtgenoot wat aandacht geven. Het is de enige trio die ik ooit heb gedaan. Ik heb nu natuurlijk wel hoge standaarden en zou het niet zo maar nog eens doen.”

– Darlene, 32

6. De Swingers
“Mijn man en ik hadden plannen om eens avontuurlijk te doen door een trio uit te proberen. Iemand uit onze vriendenkring echter vragen of een kennis vonden we behoorlijk ongemakkelijk.

Ook iemand online zoeken, deden we liever niet. Daarom dat we op aanraden van een vriend naar een high-class swingers feestje zijn gegaan.”

“Een deel van de gasten waren fulltime swingers terwijl anderen gewoon de vonk terug voor hun huwelijk zochten.

Hoewel ik aanvankelijk heel nerveus was, duurde het niet al te lang voor dat we een fantastische vrouw vonden die wel interesse had in een avontuurtje met ons.

De s*ks zelf was best leuk, maar ik denk dat ik meer geïnteresseerd was in de kick van dit te doen dan de s*ks zelf.”

“Uiteindelijk is het soms best wel wat uitzoeken wie wat moet doen en waar je moet beginnen.

Ik denk dat mijn man het meeste enthousiast was over een trio, maar uiteindelijk het minste aan de beurt kwam.

Ik denk echter dat ik het wel nog eens zou doen, moest de opportuniteit zich voor doen.

Mijn advies voor mensen die het willen proberen: gewoon doen, het is allemaal niet zo moeilijk als je zou denken.”

– Pam, 30

Met dit fascinerende trucje ontdek je of een vrouwelijke voorgevel fake of echt is

Spermakampioen Henk ging vier jaar lang tweemaal per week naar donorkliniek