in ,

Zien: Politiefoto Lil Kleine leidt tot hilarische reacties op internet

Het is een halve week geleden dat Lil Kleine wederom zijn pootjes niet thuis kon houden en daardoor de kleuren verf op de muur van het politiekantoor mocht beoordelen.

De reacties op de actie van de rapper zijn niet mals. Internet ontploft bijna met hilarische afbeeldingen van zijn persoon, en zijn postuur. Madurodam wil ondertussen de geleende handboeien terug, aldus goed geïnformeerde bronnen.

Lil Kleine op internet
Gelukkig fungeert internet tegenwoordig ook als moderne schandpaal, waar Lil Kleine een prominente plek inneemt sinds er beelden naar buiten kwamen van het mishandelen van zijn vriendin.

Het is overigens ook de moeder van zijn kind. Jullie weten wel, Lìo, de kleuter met een Rolex.

Lil Kleine is in de veronderstelling dat liefde te koop is, dus zal zijn zoontje later blij zijn dat hij werd overladen met cadeau’s terwijl zijn vader zijn moeder herhaaldelijk in elkaar trapte.

Lees ook  51-jarige oma die graag uit de kleren gaat is duidelijk: “Ik ben een hete brok en jonge mannen aanbidden mij!”

Terug naar de politiefoto’s van Lil Kleine. De rapper was altijd al laag bij de grond, en dat zien we terug op de onderstaande foto’s.

Onder de radar blijven was nooit erg moeilijk voor hem, tot er bewijs tegen hem uitlekte. Saillant detail: de camerabeelden die in de media werden getoond zijn van zijn eigen camerasysteem. Wie zou die hebben gelekt?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lil Kleine wordt uitgekotst op social media
Terug naar de online schandpaal. We schenken graag wat aandacht aan de wanpraktijken van de rappende pauperkabouter.

Want zo wordt hij op social media genoemd. Laten we hopen dat de drempel om zijn vriendin te mishandelen een stuk hoger is geworden na zijn logeerpartijtje op het politiebureau.

Al kunnen we ons voorstellen dat de rapper zijn hele leven al te maken heeft met hoge drempels, letterlijk.

Lees ook  Moeder en dochter gaven 80.000 euro aan plastische chirurgie omdat ze willen lijken op hun favoriete model (foto’s)

Of de lichten op het politiebureau van Madurodam inmiddels zijn gedoofd en Lil Kleine binnenkort vrijkomt weten we niet. De aanklacht tegen hem is poging tot zware mishandeling.

Al denken wij persoonlijk dat hij al lang en breed over die poging heen is gegaan. Chapeau kleine, je doet je naam eer aan. Hieronder een paar tweets van een aantal medelanders.

Stel uit Oude-Tonge ontkent mishandeling eigen baby

Moeder Lindsay krijgt de schrik van haar leven na lekken borstmelk uit oksel (VIDEO)