in

Zien: Oók Anouk klapt uit de school betreft Ali B: “Helemaal leegzuigen!”

Anouk zat gisteravond bij Eva Jinek aan tafel om te praten over onder andere Ali B. Zoals we weten heeft deze zangeres niet bepaald een blad voor de mond, het ging er dus heftig aan toe.

Ellen ten Damme heeft bekend gemaakt dat ook zij negatieve ervaringen heeft met de omstreden rapper.

Ten Damme heeft in ‘De Geknipte Gast’ laten weten een soortgelijk ervaring te hebben gehad, acht jaar geleden.

Ten Damme: “Er is een verhaal van mij dat helemaal geen geheim was en dat ik destijds ook heb verteld in mijn omgeving. Dat gaat over Ali.

Lees ook  Zanger Jan Rot op 64-jarige leeftijd overleden

Ik vind hem echt een l*l. Hij spoort voor geen meter en daar heb ik ook een verhaal over.” De reden dat Ten Damme nu met dit verhaal komt is omdat ze in eerste instantie niks wilde met deze ervaring maar nu wel: “Om die vrouwen van The Voice te steunen.”

Anouk ongenadig betreft Ali B!
Bij Jinek liet Anouk zich behoorlijk uit betreft haar oude Voice-maatje: “Dat hij vreemdging verbaasde me niet zo. Dat verbaast me niet, van andere mensen ook.

Dat is iets wat je thuis moet oplossen vind ik. Met je gezin en je vrouw. Maar dit. Dit kan niet.” Echter haalt de zangeres even later hard uit: “Begrijp het niet.

Lees ook  Syriër (25) met auto vol zwemvesten aangehouden bij Ulvenhout op verdenking van mensensmokkel

Ik vind het zó moeilijk. Ik heb zoiets van, die gasten hebben zó veel geld. Ze hebben allemaal geld. Dan denk ik: waarom daar?!

Ze gaan toch ook elke keer naar Dubai? Waarom ga je niet één keer per maand daarnaartoe en huur een boot met tien dames van lichte zeden.

Laat je helemaal leegzuigen. Waarom moet het daar? I don’t get it. Met al het geld van de wereld dat je hebt.”

Ellen ten Damme onthult ‘verkrachting’ door Ali B.

Poepen in de bosjes ‘loopt uit de hand’, toiletten Doornse Gat zijn weer open