in ,

Zien: Nikkie Plessen betrapt op photoshop in foto met “Véél te krap blouseje!”

Nikkie Plessen krijgt wel vaker commentaar op de kleding die ze draagt op haar foto’s voor Instagram. Ongeveer alle foto’s op haar social media zijn er om haar kledinglijn te promoten.

Iets wat natuurlijk logisch is, ze doet het namelijk behoorlijk lekker met een eigen vermogen van 28 miljoen en een plekje bij Dragon’s Den.

Maar vaak zat zijn er hele hordes huismoeders die behoorlijk kritiek leveren op haar foto’s. Zo is er al behoorlijk wat kritiek gegeven op “te korte rokjes” die ze draagt en promoot op social media.

Lees ook  50 stopwoordjes waar je onmiddellijk mee moet stoppen

Iets wat ze natuurlijk lekker zelf moet weten. En ons zou je natuurlijk nooit horen klagen over een rok die “te kort” zou zijn. Onzin.

Nikkie Plessen betrapt op fotoshop en kritiek op blouse!
Maar dit keer zou er flink gesleuteld zijn aan een foto. En dan wel tussen haar benen in. Wat hier precies de reden voor zou zijn ontgaat ons een beetje, maar we zien wat er bedoelt wordt.

Een reactie is bijvoorbeeld: “De eerste foto is gefotoshopt. Kijk naar de witte stootrand van de trap van links en rechts…

Lees ook  Zien: “André Hazes weer terug naar Monique Westenberg…”

Waar is de doorloop tussen haar benen. Het komt niet overeen.” Wanneer je naar de stootrand van de traptrede kijkt loopt die namelijk niet door onder haar zitvlak maar maakt de stootrand plots een bocht omhoog.

Ook is er kritiek om het blouseje die te strak zou zitten: “Ik denk dat de blouse te krap is..”. Ook hier zijn wij het niet geheel mee eens:

Eitan (6), enige overlevende van Italiaans kabelbaandrama, ontvoerd met privéjet

‘Ik heb *ks met collega’s op de achterbank terwijl mijn man met de auto rijdt’