in ,

Zien: Naast privéfoto’s van Max Verstappen ook van zijn vriendin Kelly Piquet gelekt!

Onlangs kwam het nieuws dat er foto’s van Max Verstappen gelekt waren. Maar nu blijkt dat ook Kelly Piquet hierop staat.

Hoofdredacteur van Story laat weten dat de foto’s bij hen ook zijn aangeboden. Hij zegt er het volgende over: “In allebei de foto’s is hij onbedekt en in zeer opgewonden toestand te zien.

De foto’s zijn als selfie gemaakt.” Ze zouden de foto’s vergeleken hebben met een foto van Max waar hij geen shirt aan heeft.

Dit om er zeker van te zijn dat het éc ht Max is die op de foto’s staat. Dit bleek het geval te zijn. “Toen hadden wij de indruk dat hij het inderdaad was.”

Lees ook  Vrouw schenkt benzine in mond zoon en steekt hem in brand nadat hij vader vertelde over haar minnaar

laat de hoofdredacteur weten. Hoe de foto’s in omloop zijn gekomen is niet bekend, mogelijk door een hack. Maar daar blijft het allemaal niet bij, schijnbaar.

Max Verstappen én Kelly Piquet slachtoffer van gelekte foto’s!
De nieuwste vriendin van Max, Kelly Piquet (dochter van drievoudig wereldkampioen Formule 1), zou namelijk ook op foto’s staan.

Lees ook  Lerares ontkent relatie met 15-jarige jongen: ’Ik ben te klein voor dat st*ndje’

Website ‘Ditjesendatjes’ laat weten dat een “fan-account” foto’s heeft geplaatst van Max én zijn vriendin Kelly.

Kelly had het account verzocht om de foto te verwijderen en dreigde met juridische stappen wanneer de foto zou blijven staan.

Max zou het account onmiddelijk geblokkerd hebben waarna de “fan” contact opzocht met de moeder van Kelly. Hij zou niet hebben begrepen wat er fout was aan de geplaatste foto.

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Agent (41) verongelukt tijdens opleiding voor de ogen van zijn collega’s

Zien: Mike werkt 16 Frikandellen weg in half uur: “Ik zit wel vol, maar ben niet misselijk..”