in

Zien: Maxime Meiland gaat voor wel héél gewaagd pakje: “Je ziet álles!”

Maxime Meiland hebben we allemaal zien jongedame die met haar ouders meeging naar Frankrijk tot de jonge moeder die ze nu is. De blondine is een behoorlijke ondernemer, iets wat ze vermoedelijk meegekregen heeft van haar ouders. Bekend geworden door het avontuur dat Chateau Meiland heette is de blondine nu toch echt een bekende Nederlander geworden. Inmiddels is Maxime overal en nergens te zien in programma’s en talkshows waar ze voor wordt uitgenodigt.

Hoewel er veel geruchten gaan dat de hoogtijdagen van de familie er inmiddels wel op zitten scoort het gezin nog steeds hartstikke goed. Het laatste programma uit de hand van Martien en de rest was Chateau Bijstand, een programma dat gemiddeld flink boven de miljoen kijkers trok. Toch vrezen mensen alsnog voor een Meiland-overkill zoals je dat mooi kunt noement. Het is dan ook een goede zaak dat het gezin heel even uit beeld verdwijnt.

Lees ook  Foto’s: De 49-jarige Floortje Dessing heeft nog altijd een lichaam waar je ‘U’ tegen zegt!

Maxime Meiland gaat voor luchtig!
Martien zelf heeft laten weten niet voor altijd door te willen gaan met de programma’s die het gezin maakt. Martien blikte vooruit naar de toekomst, over 5 jaar: “Nou, ik denk niet meer dat we dan op tv zijn. Ja, weet je, op een gegeven moment is het toch ook klaar?” Echter kunnen we wel stellen dat het gehele gezin tegen die tijd wel met pensioen zou kunnen gaan met de goede verdiensten vanwege de torenhoge kijkcijfers.

Lees ook  Tot nu onbekende vieze The Voice-regisseur laat van zich horen

Maxime is daarnaast hard aan de weg aan het timmeren om haar eigen zaken ook goed op orde te hebben. Op social media is de blondine met enige regelmaat te zien met haar webshop en andere promoties waar goed geld mee verdient kan worden. Een van haar laatste posts is iets waar Maxime het mannelijke deel van haar volgers ongetwijfeld heel blij mee zal gaan maken. Hopelijk volgt snel het moment van passen:

Bruid haalt bloedzuiger uit vagijn op haar huwelijksdag

Een kleuterschool in een bejaardentehuis? De resultaten van dit experiment zijn onvoorstelbaar!