in

Zien: Marco Borsato zou deze twee bekende dames aan de haak hebben geslagen

De laatste tijd is het stil omtrent Marco Borsato. Na de drama van the Voice heeft de zanger niet veel meer van zich laten horen. Opvallend is dat Leotine na het incident haar achternaam heeft veranderd.

Wel heeft de zanger deze twee dames aan de haak geslagen.

Achternaam
Afgelopen maand heeft de familie aangekondigd een gezinsuitbreiding te hebben. Geen nieuw kind, maar een lieve puppy. Tijdens een Q & A met de Jada vertelt ze via een Instagram story, “Mama Leontine heet officieel nu weer Leontine Ruiters. Mama heet op Instagram nog geen Ruiters inderdaad. Dat komt omdat mama eigenlijk haar gebruikersnaam naar Leontine wil veranderen maar die naam is al bezet door een account die niet meer wordt gebruikt. Dus zijn we aan het kijken of we de rechten van die naam kunnen opvragen!”

Lees ook  Juultje Tieleman laat je met open ogen achter met doorzichtige jurk!

Opvallend
Het is opvallend om te zien dat de roddel vooral om het gezin gaan ipv dat ze direct over Marco gaan. Op de cover van de Story is Marco te zien met twee nieuwe vrienden aan de haak zou hebben geslagen. “Terwijl Leontine voor zichzelf kiest. Marco’s liefdescarrousel met ex vriendin Denise en… Sandra Schuurhof” Dit staat op de voorpagina.

Lees ook  Rapper Boef deelt bizarre transformatie na maanden trainen in sportschool – Wat een beest!

Vrouw (49) door man naar de grond gewerkt in woning in Bergen op Zoom

Michel wil ‘de Duivel’ zijn en heeft daarom zijn oren en vingers laten amputeren (foto’s)