in ,

Zien: Grote verbazing om foto Jaimie Vaes in badkleding

Een foto van Jaimie Vaes zorgt voor verbouwereerde reacties. Niet alleen zorgt het kiekje voor discussies, maar ook een vierde persoon op de foto schetst verbazing…

Jaimie poseert voor een foto met twee vriendinnen op de boot. Maar de oplettende kijker kan een vierde persoon waarnemen. Tussen de benen van de dames valt een man te spotten…

Volgers van de verloofde (?) van Lil’ Kleine schrikken van de man. “Wat doet die man daar 😳”, schrijft iemand bijvoorbeeld. “Die man achter jullie!” valt er ook te lezen.

Discussie
De foto zorgt ook voor discussie onder fans van Jaimie. Sommigen schrijven namelijk heftige reacties als “Ow wow dit is wel wat te dun hoor, het lijkt bijna op anorexia.”

Lees ook  Politie waarschuwt voor levensgevaarlijke sabotage waarbij wielbouten van auto’s losgeschroefd worden

Dit schiet in het verkeerde keelgat bij andere volgers. “Waarom je ongezouten mening geven, volg haar dan niet!” schrijft iemand.

Vraag me af waarom mensen in de comments het nodig vinden om te melden dat ze haar te dun vinden.

Zeg je dat ook onder de post van een dik persoon?” reageert een ander. Het kan rekenen op een ‘like’ van Jaimie.

Tijdelijke breuk
Jaimie Vaes reageert in het nieuwe seizoen van haar realityserie op het drama wat zich eind mei heeft afgespeeld tussen haar en Lil’ Kleine op Ibiza en ze geeft ook duidelijkheid over hun relatie.

Lees ook  Man eet 23 frikandellen binnen een uur

In de eerste beelden die zijn vrijgegeven vertelt ze onder meer aan haar beste vriend Koen Kardashian dat zij en haar verloofde voorlopig even niet bij elkaar zijn.

“Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we even helemaal niet in elkaars aura zitten, zodat ik even mijn rust kan pakken. En ook voor hem…”

Hun huwelijk is dus voorlopig opnieuw afgeblazen.

Gemeente wil straks bepalen of je naar de snackbar kunt

Sylvana Simons: “Verwijder al die witte mannen in de tweede kamer”