in ,

Zien: Chantal Janzen gooit voorgevel en achterwerk op het kopieerapparaat

De Nederlandse presentatrice Chantal Janzen houdt wel van een beetje gekkigheid. Voor haar eigen platform Andc.tv maakt ze dan ook regelmatig spannende fotoshoot waarbij ze het randje opzoekt. Dit keer gooit Chantal haar op het kopieerapparaat.

Chantal Janzen geeft zichzelf bloot
Al jaren is deze blondine niet van de televisie af te slaan. Ze presenteert voor al jaren de goed bekeken tv-programma’s en dus is het niet gek dat je haar vaak in het typische RTL4-avondvermaak ziet.

Naast presenteren op de tv heeft Chantal sinds een paar jaar haar eigen platform genaamd &C, uit te spreken als And See.

Lees ook  Als je Sarah van Soelen in een bikini ziet: ‘Krijgt André Hazes wel heel veel spijt!’

Voor het &C magazine doet ze vaak gekke en spannende fotoshoots, tot groot genoegen van mannelijk Nederland.

Voor de nieuwste editie van haar maandblad trok ze onder andere haar broek en ging op het kopieerapparaat zitten. Het resultaat zie je op onderstaande foto’s. Onderaan dit artikel zie je de video.


Zo op het kopieerapparaat
Chantal schrijft bij de foto’s op Instagram: “Lol op de werkvloer, tranen, stress, plezier, geluk, verlies, velen van jullie delen AL deze zaken met je collega’s.

Lees ook  Vrouw klaagt McDonald's aan: cheeseburger was te verleidelijk om te weerstaan

Wat missen we hen, want op veel werkplekken is men nog steeds niet samen door de maatregelen die nog gelden.”

“&C vindt het daarom hoog tijd om je collega’s, die harde werkers, steunpilaren èn plezier-brengers, eens in het zonnetje te zetten.

Houd @andcgram in de gaten komende maand voor de leukste, liefste en grappigste manieren om je collega’s te eren! ⬅️Foto 2: altijd al eens willen doen. 🍑”. Bekijk hieronder de beelden.

Gaby Blaaser is vergeten om haar broek aan te trekken

Minderjarige jongen bedreigt meisje met mes in Assebroek en verschanst zich nadien in woning