in

Zien: Britt Dekker doet schokkende onthulling over Ali B: ‘Dit deed hij bij mij’

Britt Dekker staat natuurlijk helemaal buiten beeld wanneer het gaat om de schandalen rondom The Voice en bijvoorbeeld Ali B.

Ali is namelijk één van de hoofdpersonen in de BOOS-video over de schandalen, samen met Marco Borsato en Jeroen Rietbergen.

Echter zijn er inmiddels steeds meer mensen die zich twijfelend uit durven te spreken over de gehele kwestie.

Er zijn vrienden en rapper van Ali die achter hem gaan staan en mensen bij Shownieuws hebben hun vraagtekens bij de verhalen over Borsato geplaatst.

Toch heeft Dekker wel een aantal keer “samengewerkt” met de rapper die nu zo in opspraak is. Een van de keren dat deze twee hebben samengewerkt is voor het programma ‘We Want More’.

Lees ook  OM: Esmee (14) in huis van verdachte Olivier van de G. (32) gewurgd

De rapper zat hierbij in de jury en Dekker was overal verslag van aan het doen. Wel natuurlijk op zo’n manier dat Dekker dat alleen kan.

Britt Dekker over Ali B!
Zoals we allemaal wel weten heeft Britt niet bepaald een blad voor de mond. Eerder liet ze zich nog uit over de rapper: “Een heel groot team van The Voice is meegegaan naar We Want More.

Ik heb daar met hem gewerkt en ik moet zeggen dat ik hem altijd al een beetje heftig vond, omdat hij zichzelf heel tof vindt.”

Lees ook  Brandweer Rotterdam: we moesten spullen achterlaten en vluchten

In de onderstaande video zien we Ali naar een vrouwelijke deelnemer lopen om te vragen of ze op zijn sixpack kan slaan. Britt staat naast de vriend van de dame in kwestie.

Ze zegt: “Hij moet het weer even laten zien hoor. Dat hoort er gewoon bij in de televisiewereld, daar doen ze het allemaal met elkaar. Wen er maar aan, dit is hoe het werkt. Als ze ’s avonds maar weer thuiskomen.”

Heftige gijzeling gaande in The Voice of Holland

Vrouw die ‘van een man in uniform houdt’ en agent harde klap op zijn bil gaf, riskeert zes jaar gevangenisstraf