in ,

ZIEN: Annemarie maakt eigenhandig gestolen tas van dief afhandig

Met je man en baby in de auto een heuse achtervolging inzetten achter een tasjesdief? Het overkomt de Groningse Annemarie Poorter en haar man Rembrandt. En met resultaat: ze weten de tas afhandig te maken en terug te geven aan de eigenaar.

Op beelden die Annemarie vanuit de auto maakt is te zien hoe zij en haar man de rennende dief achtervolgen.

Hij heeft op dat moment net van iemand de tas gestolen. “En zo zit je ineens achter een tassendief aan. Met je heldhaftige man en baby”, aldus Annemarie. “Maar, missie volbracht! Opgepast dus.”

Lees ook  Dame laat handig trucje zien hoe je nooit meer hoeft te kokhalzen als die diep gaat!

Uiteindelijk laat de tassendief zijn gestolen waar achter. Volgens Annemarie wilde haar man de dief daarna nog te voet achtervolgen.

“Hij wilde nog uitstappen ook! Ik was bang voor een mes of iets dergelijks.” De dief rent vervolgens weg en wordt niet meer gepakt.

Helden
De politie is in ieder geval trots op het stel. Wijkagent Siard Heidanus van de Korrewegwijk noemt het “Fantastisch dat de tas weer terug is bij de eigenaar.” “Super bedankt voor jullie geweldige inzet!! Echt top”, schrijft hij op Twitter.

En niet alleen de politie is dankbaar, vanuit het hele land wordt vol lof gereageerd op de actie van Annemarie en Rembrandt.

Lees ook  Zien: Gravin Eloise deelt “verbluffende” foto in zwemkleding!

Gea schrijft op Twitter dat de twee ‘helden’ zijn, en Ilja uit Helmond schrijft: “Spannend, zit je ineens in een misdaadserie….

Maar goede actie van je heldhaftige man!” Ambulanceverpleegkundige Frea weet het zeker: “Dat zijn heul veul karmapunten!”

Gemeenteambtenaar uit Maashorst op non-actief om grensoverschrijdend gedrag

Bizar: ingeslikte satéprikker steekt uit lijf van hond