in ,

Zien: Advocate Jaimie Vaes trekt online de aandacht met pittige kiekjes!

Jaimie Vaes was gisteravond de grote gast bij de talkshow genaamd Khalid & Sophie gepresenteerd door Sophie & Khalid. Een super originele naam.

Dit werd in de loop van de dag duidelijk. Jaimie heeft over verschillende aspecten van haar relatie met Lil Kleine gesproken waaronder hoe het fysieke geweld zou zijn begonnen.

Jaimie: “Fysiek geweld gaat wel weg. Woorden en gedrag blijven hangen. Het is niet te bevatten dat iemand je zoveel pijn kan doen.

Die dynamiek is heel gek.” De brunette heeft laten weten dat er inmiddels een aangifte tegen Jorik ligt, van haar.

Ook klapt Jaimie uit de school over het eerdere incident op Ibiza. De video met het statement destijds moest van het management worden opgenomen ter crisismanagemen.

Jaimie: “Dan krijg je een stukje tekst wat het beste is om te vertellen. Om de schade te beperken. Dan neem je een aantal filmpjes op, de beste wordt verspreid”

Lees ook  Zo te zien had Anna Nooshin het behoorlijk koud op deze foto!

Advocate van Jaimie Vaes valt op, ook online!
De advocate van Jaimie, Kim Beumer, zat ook aan tafel om het gesprek in goede banen te leiden.

Jaimie liet onder andere weten wat Kim voor haar al heeft betekend: “Het is dat ik Kim aan mijn zijde heb, anders had ik denk ik een maand geleden al in een doos op de gracht gestaan denk ik met mijn kind.”

De welbekende juicekanalen waren dit gebeuren natuurlijk in de gaten aan het houden. Yvonne Coldeweijer kon het niet laten om een opmerking over Kim te maken: “Maar ff, Die advo ziet eruit alsof ze hierna nog gaat stappen bij Café in the City!”

Ook Juicechannel is gelijk het internet op gegaan om de advocate op te zoeken en foto’s te vinden. Juicechannel: “Wij denken dat menig man die net heeft gekeken en op dit moment een advocaat nodig heeft morgen aan de telefoon hangt!” Dat denken wij overigens ook:

Complete verbazing door foto van Wesley Sneijder: “Wat heb jij gegeten?”

Samantha de Jong hervallen: ‘Zwaar aan de drugs’