in

Wow: Zó ziet ‘El Profesor’ uit La Casa de Papel ziet er in het écht uit!

La Casa de Papel in het kort: Een mysterieuze man die zichzelf “de professor” noemt, organiseert samen met acht specialisten (vernoemd naar steden) de grootste overval in de Spaanse geschiedenis.

Samen willen ze de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het doel is om met een totaal van 2,4 miljard euro in de tas het gebouw te verlaten.

Ze hebben hiervoor elf dagen toegang tot de gelddrukmachines nodig. Dit vereist een uitgekiend plan om de speciale eenheden van de Spaanse politie om de tuin te leiden.

Lees ook  Gaby Blaaser is vergeten om haar broek aan te trekken

Het verhaal is vooral gericht op een van de overvallers, Tokio (Úrsula Corberó), omdat ze vechten met gijzelaars van binnenuit en de politie van buitenaf.

In het derde deel worden de overlevende overvallers gedwongen onder te duiken. Met behulp van nieuwe leden plannen en voeren ze een aanval uit op de Bank van Spanje.

Lees ook  Man met meeste piercings ter wereld heeft er 278 in zijn slurf – mensen schrikken als hij zijn broek uittrekt

‘El Profesor’ uit La Casa de Papel in het echt!
De rol van El Profesor wordt gespeeld door Álvaro Morte, een 45-jarige Spaanse acteur. maar we willen natuurlijk wel weten hoe de beste man er in het echt uitziet.En dat is nogal een verschil kunnen we je vertellen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Álvaro Morte (@alvaromorte)

Met een uur in bad verbrand je net zoveel als met een halfuur wandelen

Rapper Boef deelt bizarre transformatie na maanden trainen in sportschool – Wat een beest!