in

WOW: Dit is hoe de ex-vriendin van Willem-Alexander er tegenwoordig uit ziet

Willem-Alexander Claus George Ferdinand, Koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg (Utrecht, 27 april 1967) is sinds 30 april 2013 Koning der Nederlanden.

Hij is het oudste kind uit het huwelijk van Beatrix, Prinses der Nederlanden, en Claus, Prins der Nederlanden, Jonkheer van Amsberg. Zijn roepnaam is Alex/Alexander.

Verloving
Koningin Beatrix maakte op 30 maart 2001 tijdens een rechtstreekse televisie-uitzending de verloving bekend van de kroonprins met de Argentijnse Máxima Zorreguieta.

Haar vader, Jorge Zorreguieta, bleek ten tijde van de militaire dictatuur (1976–1983) onder generaal Jorge Videla staatssecretaris te zijn geweest van Landbouw en Veeteelt.

Lees ook  Lily (23) dacht griep te hebben, maar bleek levensbedreigend ziek te zijn

Minister-president Wim Kok schakelde minister van Staat Max van der Stoel in om haar vader te overtuigen de huwelijksvoltrekking niet bij te wonen, hetgeen hem lukte.

Nadat Kok beloofde dat de aanwezigheid van Zorreguieta senior ook in de toekomst geen vanzelfsprekende zaak zou zijn, werd de toestemmingswet door het parlement aangenomen.

Voordat onze koning trouwde met de fabuleuze Máxima Zorreguieta, had hij verschillende relaties. Nu, natuurlijk, kunnen we ons niemand anders voorstellen aan zijn zijde dan Maxima.

Lees ook  Vrouw kent moeder niet en blijkt getrouwd met broer

Toch is het vermakelijk om te zien hoe het gaat met Willem-Alexanders ex-vriendin Emily Bremers die inmiddels 47 jaar is. Benieuwd naar hoe zij eruit ziet?

Emily Bremers (Nijmegen, 21 april 1970) is een Nederlandse vrouw die landelijke bekendheid kreeg omdat zij van 1994 tot 1998 een affectieve relatie had met toenmalig kroonprins Willem-Alexander der Nederlanden. Het toneelstuk Emily, of het geheim van Huis ten Bosch is naar haar vernoemd.

Koppel trouwt 4 keer in 37 dagen om te profiteren van betaald verlof

Dee, de ex van Enzo Knol, volledig uit de kleren voor de foto!