in

Yolanthe ken je natuurlijk al, maar ken je ook haar prachtige zussen? Pikante foto’s!

Yolanthe ken je natuurlijk al, maar heb je haar prachtige zussen al eens ontmoet? De vraag is dan ook wie het lekkerste zusje Cabau is op de volgende foto’s.\

Je moet het de ouders van Yolanthe Cabau nageven, ze hebben ongelooflijk goede genen. Niet alleen wisten ze Yolanthe, een van de mooiste vrouwen van het land, ter aarde te brengen. Ook gaven ze leven aan haar zeven prachtige zussen.

Voor de vader van Yolanthe moet het een flinke chaos geweest zijn, al die vrouwen onder één dak. De rivaliteit zal hoog zijn geweest in huize Cabau. Tijd dus om een aantal van de zusjes onder een vergrootglas te leggen. Want wie is nu eigenlijk de mooiste van de zusjes?

Marina en Yolanthe samen in bad
De eerste kanshebber op de titel ‘Mooiste Zus’ is Marina Cabau. Marina staat net als haar oudere zus graag in de schijnwerpers. De ene na de andere knappe foto gooit ze de ether in. Zelfs de grootste Yolanthe fans gaan twijfelen wie de knapste zus is als ze haar en Marina naast elkaar zetten. Niet heel gek, want Marina is een ware schoonheid. Van haar perfecte figuur tot haar zwoele ogen, alles aan het plaatje klopt. Marina is daarmee in huize Cabau absoluut kanshebber op de titel van ‘Mooiste Zus.’

Lees ook  Heb jij een jongere zus? Pas maar op.. want zij verhoogt jouw kansen op overgewicht

Is Rebecca Cabau beter dan Yolanthe?
Door naar Yolanthes zusje Rebecca, die verdacht veel lijkt op Yolanthe. Zoveel zelfs, dat mensen zich soms afvragen of de zusjes een tweeling van elkaar zijn. In gedrag, uiterlijk en doen en laten verschillen de zusjes niet heel veel van elkaar. Toch zijn er minimale verschillen die pas echt goed duidelijk worden als je de zusjes naast elkaar zet. Oordeel vooral zelf wie het lekkerste zusje tussen de twee is. Is het Yolanthe of toch Rebecca?

Lees ook  Hij dacht eerst dat hij gewoon verkouden was en toen viel zijn lichaam letterlijk uit elkaar

Niet langer slechts het zusje van Yolanthe
De laatste serieuze kanshebber op de troon der mooie zusjes is Xelly Cabau. Xelly scheelt slechts vier jaar met Yolanthe en is misschien wel het meest bekende jongere zusje. Ze is namelijk actief als actrice, maar doet voornamelijk veel achter de schermen als haarstyliste en make-up artist. Ze wordt altijd gezien als ‘het jongere zusje van’ en heeft daarom van tijd tot tijd best wel een rivaliteit met haar oudere zus Yolanthe. Toch is Xelly haar eigen vrouw die helemaal klaar staat om de mediawereld te veroveren. Maar is ze knapper dan haar oudere zus Yolanthe? Oordeel vooral zelf.

‘Klopt niet, niet juist’: ook na tonen filmopnamen blijft pleegvader Dongen misbruik 4-jarige ontkennen

’Hoogbejaarde vrouw ernstig mishandeld door fietser’