in ,

Wetenschappers hebben eindelijk een oplossing gevonden voor mannen die te snel klaarkomen

Premature ejaculatie is voor niemand leuk in de slaapkamer. De man zelf kan niet echt optimaal genieten en de pret is van korte duur.

Ook voor de vrouw is het natuurlijk niet leuk dat ze al na 30 seconden aan de ‘opkuis’ kan beginnen. Niet tof natuurlijk, maar er is een oplossing voor.

Zo heb je tegenwoordig al s*ksspeeltjes waarmee je jezelf kan trainen om het langer uit te houden maar de wetenschap gaat nog verder.

Een ‘schokkende’ maar efficiënte behandeling voor snelle schieters
Deze nieuwe oplossing blijkt geen pretje te zijn om te ondergaan, maar is blijkbaar wel bijzonder efficiënt.

Zo deden wetenschappers en onderzoekers een studie met deze gloednieuwe behandeling bij een 28-jarige man die altijd al na gemiddeld 40 seconden penetratie zijn zaad verschoot.

Lees ook  Man lurkt aan lachgasballon en belt voortdurend onnodig 112 om frikandellen te bestellen

Bij deze behandeling worden er elektrodes op je penis bevestigd en krijg je gedurende 30 minuten verschillende schokjes op je zaakje.

Klinkt niet alleen zeer onaangenaam maar is het wellicht ook. Blijkbaar brengt het dan weer wel heel wat resultaten met zich mee.

Zo kreeg de proefpersoon gedurende 24 weken geregeld een ‘schokkende’ behandeling en daarna bleek dat zijn gemiddelde uithoudingsvermogen tijdens de s*ks was verhoogt van 40 seconden naar bijna 4 volle minuten. Zeer veelbelovend, maar het wordt nog beter.

De patiënt heeft uiteindelijk 60 weken deze behandeling gedaan en hoewel hij in het begin nog een snelle schieter was, kon hij op het einde maar liefst 5 minuten aan één stuk pompen in de slaapkamer.

Dat is best goed nieuws voor de man want de gemiddelde stomende sessie vandaag de dag duurt blijkbaar 5,4 minuten (dit is zonder voorspel of naspel gerekend).

Lees ook  'Bewijs gevonden in bus van verdachte verdwijning McCann'

Voor de mannen die nu al onmiddellijk een afspraak willen boeken, moeten we vragen om toch nog even geduld uit te oefenen.

De wetenschappers zijn er namelijk zelf nog niet volledig uit waarom deze schok-behandeling zo goed werkt: “Het exacte mechanisme van hoe deze nieuwe behandeling de ejaculatie kan beïnvloeden, is ons nog niet volledig duidelijk.”

Wel geven ze aan dat de resultaten veelbelovend zijn zonder dat er enige schade is. Ze moeten de behandeling nu nog bij meerdere proefpersonen testen om te kijken of dit later beschikbaar kan worden voor het grotere, snel schietende publiek. De premature ejaculeerders onder ons hebben in ieder geval al een oplossing om naar uit te kijken.

Jessica Simpson (41) toont haar waanzinnige bikinilijf nadat ze 45 kg is afgevallen (foto’s)

Ariana 18 is bloedmooi, maar meer behaard dan de meeste mannen