in

Samantha de Jong mogelijk opnieuw met spoed naar ziekenhuis gebracht!

Het laatste nieuws over Barbie aka Samantha de Jong is een gerucht dat ze met spoed naar het ziekenhuis zou zijn gebracht.

Dit gerucht is totaal uit de lucht gegrepen door verschillende media, het is namelijk gebaseerd op het feit dat er een ambulance met spoed naar dezelfde straat gereden is waar de reality-ster woont op maandag 9 augustus.

Gezien het verleden van de blondine is men er vanuit gegaan dat dit voor haar geweest is. Zeker is dit natuurlijk niet.

Maar het opvallende is dat haar laatste post op social media de beruchte video is met ene ‘Dan’, zoals ze hem lijkt te noemen.

Volgens velen is de blondine namelijk onder invloed van… iets.. geen idee wat. Ze reageert namelijk behoorlijk afwezig.

Uit de video blijkt dat de twee midden in de nacht op weg zijn naar een ‘klant’ in Heemskerk. Wat de nieuwe business is van de twee durven we niet te zeggen.

Lees ook  Man steekt moeder dood 'na stemmen in zijn hoofd', tbs met dwangverpleging

Waar is Barbie?
Wie Samantha een beetje volgt op de socials weet dat er geen dag voorbij gaat zonder post. Vaak zijn het er minstens 4 op een dag.

Een selfie met ‘Goedemorgen‘, een beetje reclame voor lip fillers hier, een beetje reclame voor een beetje tanden bleken daar.

Er is altijd wel wat te zien. Maar na de beruchte video met haar nieuwe “liefde” op 7 augustus is er niets meer verschenen behalve het gerucht dat ze in het ziekenhuis zou liggen.

We hopen natuurlijk gewoon dat Samantha eventjes afstand heeft gedaan van social media en lekker in een retraite in Zuid-Frankrijk aan het Yoga’en is.

Lees ook  Gezicht van meisje smelt in haar lichaam – 1 jaar later ziet ze er zo uit en choqueert de dokters

De vriendjes van Samantha
Samantha aka Barbie heeft een bewogen liefdesleven achter de rug. Na de welbekende Michael van der Plas heeft ze talloze vriendjes gehad.

Na haar ongeluk op de snelweg met Gerrit bleek ze zwanger, van dezelfde Gerrit. Een paar maanden na de geboorte bleek de baby toch een andere vader te hebben en Gerrit verdween uit beeld (zit nu overigens vast).

Vervolgens kwam Gelmore in beeld maar overleed een paar weken later. Een week later was daar Tattoo Bob aka Dave, maar die is nu ook plots verdwenen. De nieuwste nieuwe vriend is dan ook deze Dan. We hopen maar dat alles oké is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29)

René Le Blanc heeft op het podium in zijn broek gepoept

Johan wil zijn rijbewijs niet laten zien, politie is het kotsbeu en slaat zijn autoruit in