in

Wauw: Channah Koerten straalt in bikini

Temptations Channah en Quentin vertoeven momenteel met hun gezinnetje op het zonovergoten Curaçao.

Op Instagram deelt de knappe brunette regelmatig wat jaloersmakende kiekjes, zo ook een prachtige foto in bikini. Enne, wij hebben maar één reactie: wauw!

Fitnessavontuur
Midden november werden Channah en Quentin de trotse ouders van Rumi Rainbow en kreeg Tiger Travis er een zusje bij.Zo’n zwangerschap en bevalling eist natuurlijk z’n tol van je lichaam.

Voordat ze zwanger raakte van haar eerste kindje woog ze 59,5 kilo en twee weken na de bevalling van Rumi tikte ze de 79 kilo aan. Channah wilde dan ook dolgraag weer back in shape zijn.

Lees ook  Twee peuters (3) gedood tijdens het spelen door roekeloze bestuurder die op hen inrijdt

Hoewel sporten naar eigen zeggen niet bepaald haar ding was, besloot ze het fitnessavontuur aan te gaan.

Alleen stond de realityster er gelukkig niet voor. Nee, niemand minder dan Quentin ging zijn vriendin helpen met trainen en gezond eten.

Binnen een paar weken wist Channah maar liefst vijf kilo af te vallen. Een behoorlijke prestatie als je het ons vraagt.

Stralend in bikini
Het lijkt erop dat al die sportsessies met Quentin zijn vruchten hebben afgeworpen. Op Instagram deelt Channah namelijk een prachtige foto in bikini.

Lees ook  Wow: Geraldine Kemper draagt jurkje met een nogal diep uitgesneden decolleté!

Enne, wauw: wat ziet ze er goed uit! En dan te bedenken dat het slechts een schamele 4,5 maand geleden is dat ze op haar eigen woonkamervloer beviel.

Niet alleen is te zien dat Channah weer back in shape is, je kunt ook duidelijk zien dat ze goed in haar vel zit. She’s glowing!

Dat valt ook haar volgers op. “Looking good, fit mama”, reageert iemand onder het bikinikiekje. “Wat zie je er goed uit”, “wat mooi omg”, “hot mom” en “prachtig” sluiten andere volgers zich daarbij aan.

75% van de vrouwen wil liever man met bierbuik dan sixpack

Snot als gezonde snack? Steeds meer mensen eten het