in ,

Monique deelt foto van André Hazes op de bank

Dachten we dat het eindelijk even rustig was rondom de André Hazes / Sarah van Soelen / Monique Westenberg-soap, weten ze het internet toch weer flink bezig te houden.

Zo deed een mysterieuze Instagram-foto van Monique flink wat stof opwaaien in de comments: wie zit er achter dat boek verscholen? Dat is toch gewoon André Senior?

Zit André Hazes Sr. bij Monique Westenberg op de bank?
Nu het definitief schluss lijkt te zijn tussen André en Sarah (en kwam Bridgets voorspelling over een nieuwe verloving met kerst tóch niet uit), speculeert het internet natuurlijk volop: zou André wéér terugkeren bij zijn ex Monique, de moeder van zijn zoontje Dré Junior?

Lees ook  Onderzoek: Leven met een vrouw met een ‘maatje’ meer maakt je tien keer gelukkiger!

Doorgaans communiceert het koppel dat via vage hints op Instagram, dus geen wonder dat volgers extra oplettend zijn op dit moment.

Monique plaatste gisteren een foto van *iemand* op de bank, verscholen achter een Spider-Man boek, met het onderschrift: “Mijn kleine Avenger!

Hij wilde graag een eigen bankje in zijn kamer waar hij lekker op kan ‘chillen’ (zijn woorden).” Lijkt vrij duidelijk over kleine Dré te gaan, maar in de comments weet iedereen het zeker; dit is niet het zoontje van André en Monique, maar André zelf!

“Dit is toch gewoon André Senior?” lezen we in een comment die wel 100 keer is geliket.

Lees ook  Google-verslaving wordt vrouw bijna fataal: ‘Zocht soms acht, negen uur per dag’

Erik Zwennes, de vriend van Roxeanne, reageert: “Ik zie dat hij ook gelijk 18 is geworden!”. Monique reageert daarop met “27, volgens de meesten hier.”

Uitsluitsel: is het André Junior of Senior?
We hebben zelf even wat Sherlock-werk verricht. Het boek op de foto, het Spider-Man Kijk- En Zoekboek, lijkt enorm, maar heeft een afmeting van 30 centimeter.

De verhoudingen van het (kleine!) kinderbankje zorgen voor een soort optische illusie, waardoor de vijfjarige Dré een stuk groter lijkt, maar calm down, er is hier helemaal niks aan de hand.

Enorm groot verdriet voor Anouk Hoogendijk: ‘Baby dood gegaan’

Stéphanie vertelt haar vader over ongewenste d*ckpic en na zijn reactie is hij de held van het internet