in ,

Vrouw wil relatie met man en prikt gaatjes in condoom: zes maanden cel

Een Duitse vrouw is veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf omdat ze gaatjes in het condoom van haar vriend had geprikt, om zo zijn sperma te ’stelen’. De rechter in Bielefeld noemde het een „historische uitspraak.”

De 39-jarige Duitse Melanie L. uit Bad Salzuflen had begin 2021 online de 42-jarige Florian S. uit Bielefeld leren kennen, zo schrijven Duitse media.

De twee ontmoetten elkaar meermaals en hadden seks met elkaar, maar waren het erover eens dat ze een vaste relatie niet zagen zitten. Melanie L. werd toch verliefd en smeedde een snood plan om S. aan haar te binden.

De Duitse prikte stiekem gaatjes in de condooms die op het nachttafeltje van S. lagen. Zo hoopte ze zwanger te raken – wat trouwens niet lukte – en hem zo toch te overtuigen bij haar te blijven.

Lees ook  Vrouw merkt iets vreemds aan haar borsten sinds ze gevaccineerd is: ''Het gaat maar niet weg''

Hij besefte wat er aan de hand was toen ze hem tijdens een ruzie via WhatsApp stuurde: ’Ach, ik heb gaten in je condooms geprikt, ik ben waarschijnlijk toch zwanger.’ De man diende een aanklacht in tegen haar.

Historische uitspraak
In de rechtbank gaf de vrouw alles toe. De rechter oordeelde dat dit een geval was van ’stealthing’, een Engelse term die ook van toepassing is wanneer een man het condoom tijdens de seks plots verwijdert zonder medeweten van de vrouw.

Lees ook  Bewijs! Mensen die voor de tv in slaap vallen zijn fantastische mensen

Ze werd daarom beschuldigd van seksueel misbruik en werd schuldig bevonden: ze kreeg een voorwaardelijke celstraf van zes maanden opgelegd.

De rechter had het over een „historische uitspraak” en benadrukte dat ’stealthing’ dus ook door een vrouw kan gebeuren. „De condooms waren niet bruikbaar zonder dat hij dat wist. Hier betekent ’nee’ ook ’nee’.”

Opmerkelijk detail nog: volgens de Duitse krant Bild hebben de twee het bijgelegd en spreken ze ondertussen weer af. Of ze ook tot de daad overgaan en of dat met of zonder condoom is, is niet bekend.

Vrouw ziet vriend onderaan trap liggen en loopt door, hij overlijdt: ’Dacht dat hij sliep’

Nederlandse strijder Ron Vogelaar (55) omgekomen in Oekraïne