in ,

Vrouw streamt vrijpartij per ongeluk live op Facebook: ’Zelfs mijn vader keek mee’

Een Amerikaanse vrouw heeft een gênante onthulling gedaan op TikTok. Ze vertelde daar dat ze een jaar geleden per ongeluk een vri*partij met haar echtgenoot livestreamde op Facebook, en dat zelfs haar vader dat gezien heeft. „Mijn man vindt het nog altijd hilarisch”, zegt ze erover.

Ze heeft een week lang gehuild, schrijft de vrouw uit Mississippi in het filmpje op TikTok waarin ze herinneringen ophaalt aan wat een jaar geleden gebeurde.

„Ik zat er plots aan te denken hoe ik een jaar geleden per ongeluk live ging op Facebook terwijl ik s*ks had. 46 mensen hebben dat gezien, waaronder mijn vader. Ik dacht dat mijn leven voorbij was.”

Lees ook  Zusjes Bo & Britt Mink uit Nederland zijn heerlijke pareltjes - Wat een meloenen!

De vrouw was aan het scrollen op Facebook toen haar man haar besloop en ze tot de daad overgingen. Dat meldt de New York Post.

„Ik heb mijn telefoon gewoon neergelegd zonder hem te vergrendelen en ben er op de een of andere manier in geslaagd om op de live-knop te duwen. Mijn beste vriendin bleef me maar bellen om de uitzending te onderbreken.”

Lees ook  34.954 nieuwe positieve tests, gemiddelde stijging

Deze oproepen hoorde ze natuurlijk niet tijdens de s*ks. Haar vader was een van de mensen die de video bekeek en al snel weer wegklikte toen hij besefte wat er aan het gebeuren was.

Voor alle duidelijkheid: in de video zie je het koppel niet tijdens de s*ks, maar hun gekreun is wel luid en duidelijk te horen. De video waarin ze het opbiecht op TikTok is al meer dan 175.000 keer bekeken.

Kabinet beslist alsnog: basisscholen krijgen eerder kerstvakantie

Ruud de Wild: ‘Marco Borsato is roofdier dat je niet alleen wil tegenkomen’