in ,

Vrouw stopt sambal in andermans vagijn: halfjaar cel

Er is vandaag uitspraak gedaan over een vrij bizarre zaak in Zundert (Noord-Brabant): daar werd een plaatsgenoot door twee vrouwen gegijzeld en mishandeld door onder meer sambal in haar vagijn te smeren.

De vrouw die de actie uitvoerde heeft van de rechtbank in Breda een halfjaar cel gekregen, waarvan de helft voorwaardelijk.

Bizarre mishandeling
Hoe de vrouw precies op het idee kwam van de behoorlijk vurige mishandeling? Waarschijnlijk uit wraak, omdat het slachtoffer een relatie had met de man van de oudste verdachte.

Lees ook  Vrouw scheidt na maand van slaapverslaafde man

Ze nodigde de vrouw bij haar thuis uit, waarna de ernstige toetakeling begon. Het slachtoffer werd niet alleen geslagen en beledigd, maar ook haar haar werd afgeknipt, wat zelfs op film werd vastgelegd.

En dat is nog niet eens het meest bizarre: ze smeerden daarnaast ook sambal in en rond haar vagijn en besloten haar borsten ook vast te leggen. Die foto zouden ze publiceren als ze geen 8.000 euro zouden ontvangen.

Lees ook  Over narcisme: omgang met een narcist; van onmacht naar macht

Zwakbegaafd en minder toerekeningsvatbaar
De vrouw kreeg een relatief lichte straf, omdat ze zwakbegaafd en minder toerekeningsvatbaar bleek te zijn.

Ze had daarnaast niet de leidende rol in de situatie. Wanneer ze dat wel had gehad, had ze 12 maanden cel kunnen krijgen.

De andere vrouw bleek in dit misdrijf eerder over de leidende rol te beschikken. Zij moet later nog voor de rechter verschijnen.

Vrouw trouwt met dader zoutzuuraanval

Dief (13) vernielt winkel en schopt zwangere vrouw