in ,

Vrouw rekt jarenlang nek op zodat ze nu op haar favoriete dier lijkt

Het is weer de hoogste tijd voor een bijzonder verhaal. We kwamen namelijk Sydney Smith op het spoor.

Deze 35-jarige dame heeft jarenlang haar nek opgerekt zodat ze op haar favoriete dier begon te lijken: de giraffe. Het resultaat? Dat mag je zelf bepalen.

Sydney rekt haar nek op
Deze vrouw uit Los Angeles had een bijzondere droom. Haar passie voor giraffen wilde ze graag naar een heel nieuw niveau tillen. Het liefst lijkt ze zo veel mogelijk op een giraffe. Ieder z’n ding zullen we maar zeggen.

Lees ook  Twee doden gevonden in Den Bosch

Vijf jaar lang heeft ze geprobeerd om haar nek zoveel mogelijk te verlengen. Ze deed dit door middel van metalen ringen om haar nek. Ze experimenteerde jaren lang om het gewenste resultaat te bereiken,

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney V Smith (@sydneyvsmith)


Inspiratie uit Zuidoost-Azië
In Zuidoost-Azië heb je de Kayan-bevolking. In deze cultuur is het normaal om metalen nekringen te dragen om hiermee de nek te verlengen.

Wist je dat meisjes daar al op vijfjarige leeftijd beginnen met het oprekken van de nek? Ze beginnen met een ring maar al snel komen er meerdere ringen bij. Het is daar een gevoel van mode, maar ook eigen identiteit.

Lees ook  Moeder Anke eet al vier jaar niet en drinkt alleen haar eigen urine

Sydney heeft besloten te stoppen met de ringen te dragen. Ze noemt zichzelf wel de ‘Giraffe Woman’. Ze heeft inmiddels 150.000 volgers en deelt daar haar ervaringen. Bekijk het zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sydney V Smith (@sydneyvsmith)

Man eet 23 frikandellen binnen een uur

Bizar: Linda de Mol liet vluchtelingen bij haar huis expres fotograferen door roddelblad