in

Vrouw neemt wraak op vriend, blijkt mis te zitten

Wanneer vrouwen hun overspelige man terugpakken, kan dat over het algemeen wel worden gewaardeerd.

De woedende Chinese Li Tan (23) plande ook zo’n wraakactie toen ze zeker wist dat vriendjelief vreemdging. Maar ze bleek het mis te hebben.

De vrouw besloot de wagen van haar liefje vol te plakken met maandverband toen ze dacht dat hij een affaire had, zo meldt People’s Daily Online.

In werkelijkheid was haar partner De Wu (24) bij een vriend thuis om een surpriseparty te organiseren voor haar verjaardag.

Te laat thuis
Het ging mis toen De te laat thuiskwam. Toen er een uur was verstreken vertrok de vrouw naar een winkel, waar ze 30 pakken maandverband kocht.

Lees ook  "Als ik niet stil genoeg was, smeet mijn vader een voorwerp naar mijn hoofd"

Vervolgens versierde ze zijn huurauto daarmee, terwijl omstanders verbaasd toekeken.“Ze was woest. Ik zei dat ze moest wachten op wat hij te zeggen had voor ze de aanval zou openen, aangezien het niet eens zijn eigen auto was”, vertelt vriendin Chung Chen (24).

“Maar ze wilde niet luisteren en was ervan overtuigd dat hij haar bedroeg. Dus ik liet haar gaan. Ze voelde zich er beter door.”

Vervolgens plaatste Li foto’s van de Toyora online en al snel kreeg ze lovende woorden. “Dat zal hem leren”, schreef er eentje. “Je had het met gebruikt maandverband moeten doen”, grapte een ander.

Lees ook  Wetenschappers hebben eindelijk een oplossing gevonden voor mannen die te snel klaarkomen

Uitleg
Toen De thuiskwam keek hij even verbaasd toen zijn auto volgeplakt was met maandverband. “Ik vroeg haar wat er gebeurd was en ze begon als een bezetene te schreeuwen”, herinnert De zich.

“Ik legde haar uit dat ik een surprise party voor haar aan het organiseren was en liet haar zien dat ik een online reservering had gedaan bij een restaurant waar ik haar mee naartoe zou nemen.

Haar vrienden zouden haar daar later ophalen. Ze geloofde me en we zijn eruit gekomen, maar ik denk niet dat nog veel mensen deze auto willen huren.”

Moeder laat baby verhongeren terwijl ze zes dagen gaat feesten

Goed nieuws! Burger King komt mogelijk met Whopper-parfum!