in

Vrouw klaagt McDonald’s aan: cheeseburger was te verleidelijk om te weerstaan

Wat als die poster met sappige cheeseburger gewoon té verleidelijk is om te weerstaan? Juist, aanklagen die handel! Althans, dat is wat er elders in de wereld gebeurt. En nu horen we je denken: ‘Ty-pisch Amerika’. Maar in dit geval gaat die vlieger niet op; het betreft een Russin.

Ksenia Ovchinnikova, zoals de aanklager heet, is een orthodoxe christen. En als onderdeel van haar geloofsbeleid, wilde ze tijdens de vastentijd een lange periode geen vlees of andere dierlijke producten in haar slokdarm schuiven. Echter gooide de dikke vette gele ‘M’ roet in haar veganistische prakkie. Ze zag een reclameposter van een burger en ging tijdens haar 6-weken durende periode van strikt plantaardig eten de fout in ging.

Lees ook  Broer Tom en zus Lena zijn al 20 jaar een stel: 'Onze liefde is een vloek'

“Toen ik de reclame zag, kon ik mezelf niet bedwingen”, aldus haar statement volgens FOX Business. “Ik bezocht de McDonald’s en kocht een cheeseburger.”

Te verleidelijk
Buikje vol, principes de prullenbak in, aanklagen die handel, moet de vrouw zonder ruggengraat hebben gedacht. En zo geschiedde. Ovchinnikova stelt dat de Mac de ‘consumentenbeschermingswet’ heeft overtreden. Ook zou McDonald’s haar ‘religieuze gevoelens’ hebben gekwetst. Haar eis: 1.000 roebel, omgerekend 11,52 euro. Drie keer raden wat ze daarvan gaat kopen, mocht ze op miraculeuze wijze de zaak winnen…

Lees ook  Man overlijdt tijdens m*sturberen op werk

Poedelnaakte dronkenlap beledigt politieagent: ‘Moet met de billen bloot’

Monique Westenberg deelt verschrikkelijk bericht