in ,

Vrouw bestelt automatten en krijgt ze ook, maar er klopt iets niet

De 40-jarige Hedge Burley uit Salisbury in Engeland wilde haar man graag een speciaal verjaardagscadeau geven: automatten voor de Ford Sierra RS Cosworth van echtgenoot Mark. De matten komen op tijd binnen, maar toch voelt ze zich enorm opgelicht.

Hedge Burley is zelf ook een groot autoliefhebber en vertelt trots aan Britse tabloid The Sun dat een van hun favoriete auto’s een snelle Ford Cosworth uit 1986 is.

Om haar man te verrassen, bestelt ze voor maar liefst 245 pond – zo’n 290 euro – vier vloermatten.

Lees ook  Toen ik werd geboren, was ik dronken

Toen haar dochter haar het pakketje gaf, kreeg ze al het gevoel dat er iets niet klopte, want het voelde alsof de doos leeg was.

Dat bleek niet het geval. Er zaten echt vier vloermatten in, alleen ging het om minuscule replica’s in plaats van de echte exemplaren waarop ze had gehoopt.

Lees ook  Patty (35): ‘Ik ben al 10 jaar constant zwanger’

Zo’n twintig minuten lang weet ze niet of ze moet lachen of huilen. Haar echtgenoot Mark reageert echter kalm op de ellende.

Ook zijzelf probeert er de humor van in te zien. ,,Kennelijk heeft iemand de moeite genomen om vier mini-matjes te maken, speciaal voor mij”, zegt ze lachend.

Burley kon geen klacht indienen, omdat de webshop inmiddels offline is. Ze is van plan aanbiedingen op internet in het vervolg kritischer te bekijken.

Vrachtwagen-Camper met ingebouwde garage én Jacuzzi op dakterras!

Presentatrice Geraldine Kempers toont haar tepels en Instagram is plots heel boos (foto’s)