in

Vrouw (46) en dochter (17) gedood

In het Belgische Vlaams-Brabantse Kraainem zijn vandaag een 46-jarige vrouw en haar 17-jarige dochter gedood.

Dat meldt La Dernière Heure en het nieuws wordt bevestigd door het parket Halle-Vilvoorde. De 50-jarige partner van de vrouw werd gearresteerd maar voorlopig is het nog niet duidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld.

De lichamen van de vrouw en haar tienerdochter werden vanavond ontdekt in hun woning in Kraainem, zegt parketwoordvoerster Carol Vercarre: “Het parket heeft een wetsarts en het gerechtelijk labo ter plaatse gestuurd, en is nadien ter plaatse afgestapt met een onderzoeksrechter, die gevorderd werd voor moord lastens een onbekende dader.

Lees ook  Ander slachtoffer van Donny M. meldt zich ”Was ook bijna ontvoerd”

Deze namiddag werd een autopsie uitgevoerd, beide personen blijken om het leven gekomen te zijn door steekwonden. Vermoedelijk werden ze al om het leven gebracht in de nacht van woensdag op donderdag.”

De 50-jarige partner van de vrouw en stiefvader van het meisje werd gisteravond gearresteerd. Hij zal morgen verhoord worden en geconfronteerd worden met de eerste resultaten van de verschillende onderzoeksdaden. Voorlopig worden nog alle mogelijke pistes opengehouden, aldus nog het parket.

Lees ook  Man geeft zwangere vrouw karatetrap in buik – Baby beweegt niet meer

Duizenden mensen bij afscheid Piet Paulusma: ‘Oant moarn zal nooit meer zo klinken’

24-jarige Silvia Soriano Morente vermist