in ,

Volgens de astrologie zijn deze mensen met deze sterrenbeelden het meest jaloers

Waarschijnlijk weet je wel van jezelf of je een jaloers type bent, maar wat zeggen de sterren hierover?

Jaloezie kan verschillende redenen hebben. Misschien ben je jaloers vanuit onzekerheid of omdat je bezitterig bent, of misschien ben je wel heetgebakkerd?

Hieronder lees je welke sterrenbeelden het meest jaloers zijn. Staat die van jou er tussen?

Schorpioen
Voor de schorpioenen zit tot 10 tellen er niet in. Alles wat je voelt of denkt moet er gelijk uit. Daar voel jij je het prettigst bij.

Als iets jou niet zint, dan mogen anderen mensen dat weten ook. Dus als er ook maar iemand is die een blik naar jouw geliefde durft te werpen, kan als het nodig is een oorlog verwachten.

Maar laten we eerlijk zijn, in werkelijkheid zou je je eigenlijk eens wat minder moeten opwinden, want dat is veel beter voor je. Adem in, adem uit en tel eens tot 10…

Maagd
Maagden zijn best wel eens jaloers en dat is meestal vanuit pure onzekerheid. Deze vorm van jaloezie zal je overigens niet snel uiten, er is ook niemand die het aan je ziet.

Lees ook  Hond Ayla overleed door een grasaar: ‘Deze smerige dingen zijn sluipmoordenaars’

Maar ondertussen vergelijk jij jezelf wel continue met anderen. Stiekem ben je best wel jaloers op je vriendin, buurvrouw of schoonzus.

Want wat zij hebben, heb jij niet. Maar kijk eens rustig om je heen maagd, want zo slecht is jouw leven helemaal niet.

Besef eens wat je hebt en wie je bent en leer om tevreden te zijn. Het gras bij de buren is altijd groener…

Ram
Een Ram kan zichzelf zo ontzettend in de weg zitten door zo jaloers en soms ook een tikkeltje onzeker te zijn.

Er is maar weinig nodig om jou compleet in de war te maken. ”Het is nu al de tweede keer dat mijn man begint over de secretaresse, vind hij haar soms mooi?

Ben ik niet meer de moeite waard?” Stop hier nu gelijk mee! Weet van jezelf dat je zo nu en dan onwijs uit de bocht kunt vliegen qua jaloezie maar probeer jezelf gerust te stellen. Het is oké..

Lees ook  Vakantiefoto van Anna Nooshin in piepklein bikini maken je saaie dag goed!

Kreeft
Als kreeft kan je soms wat onrealistisch zijn. Je bent altijd opzoek naar geborgenheid, vooral in een relatie.

Natuurlijk is dat prima en is daar helemaal niks mis mee, maar als er een kleine kink in de kabel ontstaat, zoek jij daar van alles achter.

Enerzijds kamp je met een portie onzekerheid, maar zeker ook met een soortgelijke portie jaloezie.

Maar lieve Kreeften, probeer niet te vergeten dat tegenslagen bij het leven horen en dat je daar niet altijd iets achter hoeft te zoeken. Na regen komt er zonneschijn.

Steenbok
Schrik niet, maar mensen kunnen jou soms voor een ijskonijn aanzien. Afstandelijk en jaloers en dat is niet de beste combinatie.

Natuurlijk valt dit in werkelijkheid ontzettend mee, liefste Steenbok, dat weten wij ook wel, maar zo kom je nu eenmaal soms over.

Probeer eens wat vaker om rustig over je gevoelens te praten , dit zou jou zoveel goeds doen. En omdat je hierdoor iets meer open kaart speelt, vinden je naasten dat ook fijn.

Roberto is 700.000 euro lichter nadat hij 15 jaar dacht dat hij aan het daten was met topmodel Alessandra Ambrosio

Wordt Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette?