in ,

Video: Donny Roelvink weg bij vriendin voor Yolanthe? “Beelden zeggen genoeg!”

Donny Roelvink en zijn vriendin zouden volgens verschillende geruchten uit elkaar zijn of in ieder geval in moeilijk weer verkeren.

Dit gerucht begon na een video van zijn vriendin die een nogal dubieuze video op had genomen.

De video was met een vriendinnetje en samen deden ze een zogenaamd “trileitje” in. Waarin? Zoek dat maar even uit.

In ieder geval gingen ze toen naar de Albert Heijn om te kijken of ze met dat ding nog steeds met vakkenvullers kunne praten etc.

Lees ook  Heftig: Oud topturnster Verona van de Leur doet een boekje open over wat Marco Borsato 20 jaar geleden bij haar heeft gedaan

Donny bleek het niet leuk te vinden dat zijn vriendin in een video voor Instagram constant tot een semi-hoogtepunt kwam.

De twee zelf zeggen dat er niet aan de hand is tussen hen maar we weten inmiddels dat geruchten niet zomaar ergens vandaan komen. Yolanthe heeft die geruchten dit weekend weten te versterken!

Ineens was daar Yolanthe!
Of de twee dus in moeilijkheden zitten betreft hun relatie weten we niet, maar de volgende beelden helpen er niet bij om dit te ontkrachten.

Lees ook  Lidl verkoopt spotgoedkope High-Tech Bijzettafel mét koelfunctie!

We weten dat Yolanthe alweer een tijdje vrijgezel is. Dat ze precies nu opduikt met Donny zou volgens “kenners” wel heel toevalig zijn.

Ooggetuigen zouden ook gezegd hebben dat de twee “behoorlijk intiem” waren en “flirterig” bezig waren. De video van de twee is onder de onderstaande screenshot te vinden:

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Zien: Mike werkt 16 Frikandellen weg in half uur: “Ik zit wel vol, maar ben niet misselijk..”

Woede over dood drachtige pony: ‘Ze is in blinde paniek gaan rennen en heeft haar eigen poot geamputeerd’