in

Verontrustend gerucht: ‘André Hazes vecht in ziekenhuis voor leven na overdosis’

Vooropgesteld, op het internet wordt een hoop onzin en nieuws verspreidt dat je rustig met een flinke korrel zout kunt nemen. Tegelijkertijd is waar rook is, maar al te vaak ook vuur te vinden.

Waar we het volgende nieuws onder moeten schalen laten we dan ook nog even in het midden, en we hopen van harte dat het niet waar is.

In ieder geval gaat er online een verontrustend gerucht over André Hazes rond: hij zou namelijk in het ziektenhuis voor zijn leven vechten na het nemen van een overdosis.

De afgelopen tijd wordt er al volop gespeculeerd over de zanger en zijn vriendin Sarah van Soelen.

Lees ook  Zien: Kritiek op Britt Dekker vanwege “onsmakelijke grap” tegen Mocro Maffia-acteurs!

Zo zouden ze onlangs allebei zijn opgenomen in een afkickkliniek om voor een cokeverslaving behandeld te worden.

De officiële verklaring luidde hierbij dat André een burn-out zou hebben en Sarah een mediatraining kreeg om met alle negatieve aandacht om te gaan.

Donderdag melde Fawrynotsawry bij Rumag dat de bom was gebarsten en de relatie tussen de twee over en uit was en het helemaal niet goed zou gaan met Dré. Een bericht op Twitter gooit nog een flinke schep olie op dit vuur.

‘Vecht voor zijn leven’
De afgelopen weken leek André Hazes, normaal flink actief op social media, ineens van de aardbodem verdwenen.

Lees ook  Vader Mark draagt rokken en hakken: “Ik ben nog steeds dezelfde vader en echtgenoot”

Een Twitteraar denkt te weten wat hiervoor de reden is. Hij poste namelijk het bericht. ‘Zwaar weekend gehad met de chemo.

Die gast naast mijn kamer ook. Blijkt het om #andrehazes te gaan. Veel paniek op de gang. Rachel en consorten. Hij Vecht voor zijn leven. Heeft waarschijnlijk te veel verkeerde stuf gehad.’

14-jarig meisje ‘permanent gehandicapt’ na 150 squats als straf van gymleraar

Man die trouwt met rijstkoker, scheidt weer na vier dagen