in

Vermist Kind Alert voor 15-jarige Bianca, politie maakt zich ernstige zorgen

De politie heeft een Vermist Kind Alert verstuurd voor de 15-jarige Bianca Abageru uit Ossendrecht. Het meisje is sinds 16 augustus vermist.

“Ze wordt nu al langere tijd vermist. We hopen dat het publiek iets van informatie heeft. We maken ons zorgen”, aldus een woordvoerster van de politie.

Twee verdachten
Woensdagmiddag werden in Zundert (Noord-Brabant) twee mannen aangehouden die mogelijk iets met de vermissing te maken zouden hebben.

Lees ook  Meisje op fiets raakt zwaargewond bij aanrijding met auto in Enschede

Ze zouden vlak voor haar verdwijning nog contact hebben gehad met het meisje en mogelijk meer weten over de vermissing. De mannen zijn weer vrijgelaten, maar blijven nog verdachten in de zaak.

Bianca verbleef in een jeugdinstelling op de Onze Lieve Vrouwe ter Duinenlaan in Ossendrecht. Daar werd ze voor het laatst gezien. Ze heeft donkerbruin haar, bruine ogen en is 1.65m lang.

Lees ook  UPDATE: 14-jarige jongen overleden, hoge concentratie koolmonoxide in woning

Ze droeg een zwarte broek met wijde pijpen, beige shirt met knalroze tekst, witte Nike gympen een zwarte donsjas en een klein schoudertasje.

Wie meer weet over waar Bianca mogelijk zou kunnen zijn, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0800-6070.

Man trekt meisje (17) van haar fiets en probeert haar te ver krachten: wie is hij?

Konijnen en vogels in extreem vervuild gebouw: ‘Centimeters poep op grond’