in ,

Verkouden Gordon mag vlucht naar Dubai niet op: ‘De wereld is gek geworden!’

Gordon is woest. De presentator wilde vandaag terugvliegen naar Dubai, maar de vliegtuigmaatschappij weigerde hem. “Volslagen belachelijk!”, vindt Gordon.

De presentator was na een vakantie in Zuid-Afrika terug geland op Nederlandse bodem. Minister Hugo de Jonge vroeg reizigers uit het zuiden van Afrika om in quarantaine te gaan. Gordon weigerde dat. Zaterdag zat hij gewoon bezweet en zwaar verkouden in de finale van K2 Zoekt K3.

Verkouden Gordon
Iedereen dacht dat Gordon niet welkom zou zijn tijdens de livefinale van het programma. Hij kwam immers terug uit een zone waar de nieuwe omnikronvariant woedt. De zanger kwam echter gewoon opdagen. Het viel kijkers op dat hij bezweet in de studio zat en zwaar verkouden was.

Lees ook  Hoe ouder hoe mooier! De fijnste foto’s van Bridet Maasland op een rijtje!

Hijzelf ontkende alles en zei dat hij een warm colbertje aan had. Gordon wimpelde de vraag of hij nog wel naar huis kon in Dubai lacherig af. Daar weigert de overheid immers mensen die onlangs in Zuid-Afrika zijn geweest.

Koude kermis
Maar Gordon kreeg het deksel op de neus. “Nou lekker dan. Ondanks uitgebreide testen niet meekomen op zowel Emirates als KLM naar Dubai. Nog een week in de zeikregen zitten”, zegt hij boos. “Volslagen belachelijk die paniek met dit k°tvirus! Thuis maar even gezellig maken! De wereld is gek geworden echt!!!”

Lees ook  Volkswagen-rijders zijn officieel de domste mensen, aldus onderzoek

Vrouw opent vuur in McDonald’s vanwege koude frietjes

Dionne Stax over André: “André Hazes is niet je vader, maar dit is je vader!”