in

Van mislukte zangeres naar steenrijk OnlyFans-model met 1 miljoen (!) aan plastische chirurgie (foto’s)

De naam Chloe Khan zal geen belletje doen rinkelen bij de gemiddelde Belg, maar bij de Britten is ze ondertussen al zeer gekend. Zo deed ze meer dan 10 jaar geleden mee als 19-jarige aan het zangprogramma X-Factor. Over haar deelname werd toen best veel gezegd en geschreven.

Zo kon ze best zingen, maar de jury hekelde haar mentaliteit en nonchalance. Uiteindelijk werd ze uit de wedstrijd gesmeten omdat er foto’s van haar de ronde deden waarop ze cocaïne aan het snuiven was.

1 miljoen voor gigantische transformatie
Daarnaast deden er ook veel verhalen de ronde dat ze af en toe stiekem nog een centje bijverdiende als escorte. We zijn nu heel wat jaren verder en Chloe is een gigantische transformatie ondergaan. Ze is bijna onherkenbaar, maar dat heeft haar wel heel wat geld gekost: “Ik gok dat ik ongeveer 1 miljoen pond aan plastische chirurgie heb uitgegeven.”

Lees ook  Schattiger dan ravissante YouTube-griet Juultje wordt het niet

Zo heeft ze door de jaren heen twee borstvergrotingen laten doen, drie keer aan haar neus laten werken, een nieuw gebit laten steken, een Brazilian butt lift, haar vagina mooier en strakker laten maken met verschillende operaties en nog heel wat andere zaken. Het verschil met een decennium geleden is dan ook gigantisch.

Lees ook  De wijnglasfles voor baby’s bestaat gewoon echt!

Dat de plastische chirurgie wel heeft bijgedragen aan haar gigantische succes momenteel is duidelijk. Zo heeft ze nu een Instagram-pagina met maar liefst 2,1 miljoen volgers en een gigantisch succesvolle OnlyFans-pagina waar ze uit de kleren gaat en pikante dingen doet. Naar verluidt, verdient ze daar tienduizenden tot zelfs honderdduizenden euro’s per maand mee.

Situatie rondom Gerard Joling (61) heel erg verslechterd: “Wachten wat er komen gaat”

Last van een dubbele kin? Met deze oefeningen ben je er zo vanaf en je kunt ze overal doen!