in

Steph verkocht vroeger haar scheten, nu het zweet van haar borsten

Remember de dame die destijds haar scheten in een bokaal verkocht aan haar fans en per ‘portie’ 1.000 dollar verdiende? Steph Matto geraakte toen wel in de problemen door het speciale dieet dat ze volgde en belandde in het ziekenhuis. Wat dat ‘beroep’ betrof, moest ze dus op pensioen. Ze heeft nu een opvallende carrièreswitch gemaakt…

Zweten aan het zwembad
Steph verkoopt nu immers het zweet van haar borsten. Ze zegt dat het vullen van een flesje voor haar fans slechts 15 minuten in beslag neemt, maar spendeert wel wat tijd – tot vier uur per dag – aan het zwembad in de tuin om lekker te zweten. Als de zon stevig schijnt, kan ze naar eigen zeggen tot wel 10 flesjes per dag vullen, die elk voor 500 dollar verkocht worden. Leuke omzet!

Lees ook  Een hele bioscoopzaal voor jezelf om te gamen, in deze bioscoop kan dat

Hard werken
“Ik zit graag bij het zwembad, maar het is ook hard werken” zegt Steph. “Ik heb mooie borsten en door aan mijn zweet te ruiken en te likken kunnen mijn fans er toch bijna realistisch van genieten. Ik noem mezelf de menselijke esdoorn en het borstenzweet is het sap.” Natuurlijk beseft Steph dat aan haar nieuwe beroep ook weer risico’s verbonden zijn.

Lees ook  Onderzoek wijst uit: tandenborstels zitten vol poep

Slimmer aanpakken
De zon is natuurlijk een belangrijke risicofactor. “Ik smeer me altijd goed in wanneer ik in de zon ga zitten, maar merkte al dat een factor 30 onvoldoende is. Onlangs was mijn borst serieus verbrand” zegt Steph. Ze wil de dingen ook slimmer aanpakken dan met haar schetenwerk: “Ik wil traag starten en duurzaam groeien, zodat het allemaal niet te overweldigend is voor mijn lichaam.” Wij vragen ons vooral af wat het volgende is dat Steph gaat verkopen… Iemand een ideetje?

 

Sarah verbreekt relatie met modeltrein en doet het nu met vliegtuig ‘Dicki’: “Beste orgasmes ooit!”

Zangeres stuurt fan van het podium omdat hij te handtastelijk is: «Wat een viespeuk!» (video)