in

Twerkende naakte vrouw op truck veroorzaakt file

Een bizar voorval op een snelweg in de Amerikaanse stad Houston. Een vrouw heeft daar voor heel wat verkeerschaos gezorgd toen zij tijdens de ochtendspits naakt op een vrachtwagen stond te twerken en grinden. Dat meldden Amerikaanse media maandag.

In eerste instantie zou de 25-jarige betrokken zijn geweest bij een ongeluk tussen drie voertuigen. Vervolgens zou ze op de vrachtwagen geklommen zijn, zonder kleren. De vrouw trok heel wat bekijks waardoor een lange file ontstond. Uiteindelijk werd de weg zelfs in beide richtingen afgesloten.

FBI en CIA
Een van de brandweervrijwilligers Brian Shirley wist niet wat hij zag toen hij op de plek van de melding aankwam. „Vaak snapten we niets van wat ze zei. Ze was soms heel stil en dan kreeg ze weer een uitbarsting over dat de FBI en de CIA achter haar aanzaten”, aldus Shirley. Getuige Pearly Ward zag het allemaal gebeuren en belde het alarmnummer. „Het is het verschrikkelijkste wat ik ooit heb gezien en ik word 68 over twee dagen,” zei Ward tegen lokale media.

Lees ook  Zien: “Monique Westenberg viert Kerst niet met André Hazes maar met deze man!”

De brandweer en de politie probeerden de vrouw twee uur lang met een hoogwerker van de vrachtwagen af te krijgen. Toen dat niet lukte, sprongen ze ook op de truck en konden ze haar in de boeien slaan. De vrouw werd vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis waar haar geestelijk gezondheid geëvalueerd kon worden. Het is nog onduidelijk waarom de vrouw in haar blootje op de wagen klom.

‘Ik vond de groene string van mijn vriend op de kamer van mijn beste vriendin’

Peuter sterft door thuis dokterende ouders