in

Twee peuters (3) gedood tijdens het spelen door roekeloze bestuurder die op hen inrijdt

Het roekeloze rijgedrag van de 25-jarige Kent Cody Barlow kostte het leven van twee onschuldige peuters die vredig met hun speelgoed aan het spelen waren.

Het incident herinnert ons eraan hoe kostbaar het leven is en hoe we ons er sterk aan moeten vasthouden.

Gisteravond laat kwamen er berichten binnen dat twee driejarige jongetjes zijn overleden nadat ze waren overreden. Het afschuwelijke incident vond plaats in Eagle Mountain, Utah.

Ambtenaren werden naar het plaatsje Cedar Valley Stables geroepen met berichten dat een auto op hen was ingereden.

Toen ze ter plaatse kwamen, bevestigden ze wat omstanders al vermoedden. Het ongeluk had het leven gekost aan twee jonge jongens.

De auto werd bestuurd door de 25-jarige Kent Cody Barlow, die nog twee andere passagiers in zijn auto had.

Getuigen meldden dat Barlow ruim boven de 100 km per uur had gereden. Ze verklaarden dat hij op een onregelmatige manier in en uit het verkeer slingerde voordat hij tegen een stopbord reed.

Nadat hij tegen het stopteken was gereden, raakte de auto van de weg en verbrijzelde een omheining.

Lees ook  Veel kritiek op ontblote foto van Miljuschka Witzenhausen die ze onlangs plaatste op haar Instagram!

Daarna vlamde hij door een omheining van stalen palen en reed hij door meer omheiningen. Vervolgens kwam hij in een kraal met omheiningspanelen terecht waar de twee jongens aan het spelen waren.


Nadat hij de twee jongens had aangereden, raakte de auto een groot cementblok dat in de grond was verankerd, waardoor hij de lucht in vloog en de paardenstallen raakte.

Pas na deze helse tocht kwam de auto uiteindelijk op zijn kop tot stilstand.

De passagiers in de auto vertelden dat Barlow inderdaad de maximumsnelheid had overschreden en had geprobeerd de auto te “driften”.

De twee driejarige jongetjes werden dodelijk getroffen bij het tragische ongeval. De peuters waren in de kraal aan het spelen met hun speelgoed.

De auto reed over de jongens heen en ze landden meer dan 75 meter van waar ze waren. Volgens bronnen waren de jongens op slag dood.

Lees ook  Drama: volgens geruchten is het over tussen Ali B en Breghje

De auto reed meer dan 60 meter van waar hij de weg verliet. De bestuurder leed aan minimale verwondingen. Hij werd behandeld voor zijn verwondingen en kort daarna vrijgelaten.

De passagiers in de auto hadden ook lichte verwondingen en werden snel na de behandeling vrijgelaten.

Ambtenaren vermoedden dat Barlow onder invloed reed en een eerste drugtest bevestigde hun vermoeden dat Barlow methamfetamine in zijn lichaam had.

Barlow, die al in voorhechtenis zit, wordt door het Utah County Sheriff’s Office op meerdere aanklachten aangeklaagd.

De ernstigste van zijn aanklachten zijn dat hij wordt beschuldigd van twee gevallen van doodslag door schuld aan een auto met criminele nalatigheid.

Dit is een zeer tragisch ongeval dat twee zeer jonge en onschuldige levens eiste. Dit herinnert ons eraan wat een probleem roekeloos rijden en rijden onder invloed kan zijn!

Bid alstublieft voor de families van de twee jonge jongens en hoop dat ze de gerechtigheid krijgen die ze verdienen!

Kinderen waarschuwen hun moeder voor flitser met bord in de berm: ‘Pas op mama flitser’

Hesters dochter Wendy werd vermoord: ’De dader woont alweer gezellig samen met zijn gezin