in

Twee broers, 5 en 7, dagenlang op zichzelf aangewezen nadat moeder thuis sterft

Twee jonge jongens uit Talty, Kaufman County, Texas, werden gedwongen om thuis voor zichzelf te zorgen en te overleven, nadat hun moeder overleed.

Uit de tragische berichtgeving valt op te maken dat schoolpersoneel van de Forney Independent School zich zorgen maakte. De jongens hadden al een paar dagen school gemist zonder iets te laten weten.

Aangezien de school niks had vernomen van hun moeder, besloten ze dat de zaak verder uitgezocht diende te worden, en schakelden daarom de politie in.


Agenten arriveerden bij het huis van de 71-jarige Connie Taylor – die op het punt stond de twee broers te adopteren – en één van de jongens opende de voordeur en wees meteen naar Connie’s levenloze lichaam op de vloer.

Lees ook  Marokkaanse kleuter Rayan vandaag begraven: 'Arm jochie, zo dapper gestreden'

De jongens vertelden dat Connie, die hun full-time pleegmoeder was, was flauwgevallen en niet meer wakker was geworden. Ze konden niet om hulp vragen, omdat haar telefoon vergrendeld was.

Helaas bleek dat Connie niet alleen bewusteloos was, maar dat ze was overleden. De twee jonge broers waren bang geweest om het huis te verlaten, omdat ze de buren niet kenden. Daarom waren ze op zichzelf aangewezen geweest in het huis, dagenlang.

Lees ook  Vlaamse Kaat die wereld veroverde met dromenvangers verongelukt in Duitsland

De lokale politie in Talty dankte de docenten van de school, omdat het zonder hun ingrijpen nog erger had kunnen uitpakken.

Kristen Zastoupil, de woordvoerder van de school, zei: “Ze wisten dat er iets niet in de haak was. Ze zijn het gewoon met deze ouder te communiceren. En toen ze geen respons kregen, wisten ze dat er iets mis was.”

De politie gaat ervan uit dat mevrouw Taylor een natuurlijke dood is gestorven.

Mijn hart gaat uit naar deze twee jongens. Godzijdank werden ze op tijd gevonden.

Rust in vrede, Connie! Deel dit artikel alsjeblieft om je medeleven te betuigen.

Moeder laat 1-jarig dochtertje 6 dagen alleen om te gaan stappen – meisje verhongert dagen later

Zoon schrijft “Ben terug in 2 seconden” en verdwijnt – wanneer zijn moeder hem vindt, pleegde hij zelfmoord