in

Tim Hofman gaat The Voice of Holland ontmaskeren: ‘We weten alles al!’

Er gaat een grote onthulling plaats vinden over talentenjachten als The Voice Of Holland. Niemand minder dan Tim Hofman heeft heftige verhalen gehoord van oud-deelnemers.

Hoewel Tim nog niet kan zeggen zeggen welke programma’s hij gaat aanpakken meldt Mediacourant dat oud-kandidaten erop zinspelen dat het om The Voice gaat.

Tim gaat The Voice ontmaskeren?
Tim meldt: “Voor een verhaal dat we met BOOS aan het maken zijn -ik kan nog niet helemaal vertellen waar het over gaat- zoeken we mensen die gewerkt hebben bij- of meegedaan aan een talentenshow in Nederland en daar dingen meegemaakt, gezien of gehoord hebben die niet door de beugel kunnen.

Lees ook  Rotterdammer (59) overleden bij noodlottig ongeval op schip

We hebben al een aantal verhalen, en dat van jou is ook zeer welkom. Alles mag anoniem en we gaan, uiteraard, zorgvuldig om met jou en je verhaal.

Mail ons voor specifiek deze zaak op boosloket@bnnvara.nl, en deze oproep delen wordt ontzettend gewaardeerd. dank alvast!

Tim gaat hier groots mee uitpakken meldt Media Courant: “Wij willen het verhaal graag maken. Dat gaan we goed doen, dat gaan we groot doen.

Jouw verhaal is ons heel dierbaar daarin en belangrijk om te melden is dat wij daar zorgvuldig mee omgaan en dat het absoluut anoniem is.”

Lees ook  Politieactie tussen naakte strandgangers op Maasvlakte, verdachte trekt kleren uit om niet op te vallen

“We maken iets over talentenjachten en zaken achter de schermen die niet door de beugel konden. Want die zijn er.”

Charly Luske
“Dit gaat niet iedereen even leuk vinden…”, zegt oud-deelnemer Charly Luske in de comments. “Nee, maar volgens mij hoeft dat ook niet toch?” vraagt iemand.., Charly: “Nee, precies.”

Tim zoekt nog naar oud-kandidaten die hun verhaal willen delen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

‘Katja Schuurman betrapt met andere man in bed’

Sarah van Soelen haalt uit naar ‘gevoelloze’ Monique Westenberg