in

TikTok-ster doodgestoken door ex van zijn moeder

De Waalse TikTok-ster Luca Pisciotto is om het leven gekomen door messteken in Jupille (bij Luik). Even tevoren was zijn moeder nog door het oog van de naald gekropen. Een ruzie met haar ex was in een wurgpoging geëindigd.

Vervolgens richtte Pietro R. zijn woede op haar zoon, met fatale gevolgen. De dader ging eerst op de vlucht, maar gaf zichzelf laat op de avond aan.

R. staat bekend bij de politie voor gewelddaden. Sommige feiten dateren van 2012 en 2013, maar vorig jaar liep hij ook nog tegen de lamp.

Deze keer probeerde R. zijn ex te wurgen. De vrouw verloor naar verluidt even het bewustzijn, maar slaagde er wel in om naar het huis van de buren te vluchten.

Lees ook  Mannen huilen vaker op het werk dan vrouwen

Volgens ‘Sudinfo’ kwam Pisciotto net op dat moment aan bij de woning van zijn moeder. Hij kwam oog in oog te staan met R., die nog lang niet uitgeraasd was.

De jongeman werd aangevallen met een mes en liep meerdere steekwonden op. Die zouden uiteindelijk fataal blijken.

“Waarom deed God dit?”
R. vluchtte daarna in zijn Fiat 500 Abarth. Een huiszoeking vond plaats in zijn woning in Grâce-Hollogne, maar die leverde niets op. Uiteindelijk gaf de dader zichzelf aan bij de politie.

Lees ook  Last van een stijve nek? Binnen 3 minuten haal je de knopen uit je nek met dit trucje door Zelfmaakideetjes

De moeder van Pisciotto raakte zelf gewond, maar blijft vooral gebroken achter. “Ik geloof het niet! Waarom deed God dit? Ik dacht dat ik dood zou gaan! Ik wil mijn zoon terug. Hij had er niets mee te maken”, schreeuwde Madeleine op straat.

Pisciotto was populair bij de jeugd. Op TikTok had de getalenteerde breakdancer maar liefst 1,6 miljoen volgers.

Jonge ’pakketbezorger’ pleegt woningoverval in Leiderdorp: zoektocht naar dader

Meerdere katten mishandeld in Zevenbergschen Hoek: één dier aan verwondingen overleden