in ,

Vrouw vertelt trots dat ze 16 keer op rij op date ging voor gratis eten

Een dame op TikTok zorgt momenteel voor heel wat discussie na haar nieuwste video. Zo biechtte ze redelijk trots op dat ze soms behoorlijk krap bij kas zat als studente.

Ze had daar echter een oplossing voor. Zo vertelde ze doodleuk dat ze maar liefst 16 keer op rij op date ging op een restaurant zonder ooit één euro uit te geven. Ze liet de verschillende mannen altijd betalen.

Een genie of profiteuse?
Om af te sluiten zei ze er nog bij, ‘voor alle duidelijkheid, al deze mannen hebben mij altijd op date gevraagd‘.

Een bekentenis die ervoor heeft gezorgd dat haar filmpje helemaal viraal ging en al bijna 2 miljoen keer werd bekeken. Er volgde ook duizenden reacties die behoorlijk uiteenlopend waren.

Lees ook  Heftige gijzeling gaande in The Voice of Holland

Sommige mensen vinden haar een profiteur en zelfs een golddigger die misbruik maakt van verliefde mannen.

Anderen begrijpen haar dan weer volledig aan de reacties te zien: “Eigenlijk was ze gewoon een zakenvrouw die zaken aan het doen was”, “ik heb dit ook al gedaan toen mijn portemonnee net gestolen was, ik heb er geen spijt van” en één iemand ging nog verder en gaf zelf nog tips voor andere vrouwen om dit nog beter doen.

“Ik ging zelfs nog verder. Toen ik ongeveer 25 was heb ik dit voor maar liefst 6 maanden gedaan. Ik ging op zeer veel dates en liet de man altijd betalen.

Lees ook  Plots kleurt deze gracht in Schoten paars: “Laat je hond niet van water drinken”

Je moet trouwens doen alsof je in jouw handtas naar je portemonnee gaat grijpen. Dan onderbreken ze je en zeggen de mannen dat zij wel betalen. Werkt eigenlijk altijd.”

Het zorgt in ieder geval er weer voor dat de eeuwenoude discussie naar boven komt: moet de man op de eerste date betalen?

@mccall_brock haha hungry girl #college #dating #relatable #freshmenthings #utah #provo #byu #crazy #dinner #comedy #humor ♬ Crazy – Patsy Cline

Net binnen: ‘Johnny de Mol gaat de cel in!’

‘Ik ben onlangs gestart met trio’s met mijn moeder, het is fantastisch en ik raad het aan’