in

Thijs Römer beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag: ‘Ik was f*cking 14, Thijs’

Thijs Römer werd kortgeleden al flink besproken in de media: hij zou er wat pikante avontuurtjes op na houden tijdens zijn huwelijk.

Nu komt daar een heftige beschuldiging bij: de 20-jarige Nena uit Groningen beschuldigt de acteur van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij haar, toen ze slechts 14 jaar oud was.

‘Te walgelijk voor woorden’
De berichtgeving over de pikante avontuurtjes die Thijs met fans gehad zou hebben, waren voor Nena genoeg reden om haar verhaal te doen.

Aan het juicekanaal Juice Channel vertelt ze dat ze zes jaar geleden, toen ze 14 was, contact kreeg met Thijs.

Volgens haar heeft Thijs haar toen gevraagd om ongepaste foto’s en geluidsopnamen te sturen. Hier zou een figurantenrol in Moordvrouw tegenover staan.

Juice Channel spreekt zich ook uit over de situatie. Ze vinden het ’te walgelijk voor woorden’. “Het meisje was op dat moment nog maar 14 jaar oud en hartstikke kwetsbaar!

Lees ook  Hesters dochter Wendy werd vermoord: ’De dader woont alweer gezellig samen met zijn gezin

Ze had een slechte band met haar ouders en daar maakte Thijs Römer maar al te graag gebruik van, het is te walgelijk voor woorden! Ze woont mede hierdoor nu 24/7 onder toezicht.”

‘Hey Thijs, ken je mij nog?’
Nena spreekt Thijs rechtstreeks aan via haar Twitter-account. “Hey Thijs Römer. Ken je mij nog? Ik jou namelijk wel helaas.

Ga je nu even eerlijk zijn over ons contact van 6 jaar geleden?” zegt Nena via Twitter. “Ik geef je een dag om zelf op te biechten.

Ik was fucking 14, Thijs. Ik was jong, dom en verliefd op jou. Misbruik heb je ervan gemaakt.” Nena vertelt dat Thijs zich als een vaderfiguur gedroeg, die ze op dat moment miste.

Op haar verhaal volgen gemengde reacties. Sommige mensen wensen Nena veel sterkte, anderen trekken haar verhaal in twijfel.

Lees ook  Dodelijke waarschuwing aan neuspeuteraars

Zo reageert iemand: “Gewoon een vraag. Waarom heb je toen en nu nog steeds geen aangifte gedaan? Je zegt zelf ‘dit op Twitter gooien is niet zo’n slimme zet’.

Alleen na dat bericht plaats je meer. Een fan foto is geen bewijs. Mijn tip: doe dan aangifte, maar let wel; een valse aangifte is strafbaar.”

Aangifte
Ook daar reageert Nena op. “Had inderdaad eerst aangifte moeten doen. Ik heb vanavond contact gehad met de politie, dus dit loopt.

Jullie hoeven mij niet te geloven, echt niet. Maar alsjeblieft je mond houden en nooit meer praten als je achter de waarheid komt.”

Naar Thijs haalt ze nog uit: “Op het moment dat de waarheid boven tafel komt, hoop ik dat jij je voor de rest van je leven je doodschaamt.”

Asielzoekers Meppel in hongerstaking: medische hulp ingeschakeld

Groep van drie kinderen schopt 10-jarige tegen het hoofd, terwijl hij weerloos op de grond ligt