in

Terwijl ze onder de douche staat wrijft ze drie paracetamol pillen door haar haren! Het resultaat is super!

We hebben op tijdvoornieuws.nl al tal van lifehacks geplaatst en ook heel veel diverse toepassingen voor baking soda, olijfolie, tandpasta en azijn. Dit keer hebben we een paar hele goede toepassingen voor paracetamol. Dit pilletje zorgt dat hoofdpijn snel verdwijnt maar je kan het voor nog meer doeleinden gebruiken. Bekijk ze hieronder:

2. Het is ook erg goed te gebruiken als je last van acne hebt. Doe 5 pilletjes in een bodempje water tot je een dunne pasta krijgt. Smeer dit op je huid en laat het een paar minuten intrekken. Afspoelen met water en je zal minder last hebben van acne.

Lees ook  Rachel Hazes grootste nachtmerrie: Het is weer aan tussen zoon André en Monique Westenberg

3. Heb je last van gele vlekken op je shirts van het zweten? Maak ook een dunne pasta van 5 paracetamol pillen en een laagje water en wrijf dit op de gele vlekken. Laat het 20 minuutjes intrekken en doe het shirt daarna in de was.

4. Heb je last van schimmel op je planten? Meng een paar paracetamol pillen met water en giet ze over de plantjes heen. Vond jij dit handige hacks? Deel ze dan met je vrienden en vriendinnen!

Lees ook  Dood gevonden man in Breukelen (67) mogelijk omgekomen door misdrijf

Man spant rechtszaak aan tegen hotel nadat kakkerlak in zijn oor kroop en gehoorverlies veroorzaakte

Amsterdamse agenten leggen verkeer op drukke snelweg stil om overstekende jonge eendjes te redden