in

Temptations Jaydi uit de kleren

Waar de temperaturen buiten vér onder de nul zitten, laat Temptations Jaydi met enkele pikante kiekjes de temperaturen op Instagram behoorlijk hoog oplopen. De prachtige brunette is overduidelijk al helemaal klaar voor Valentijnsdag.

Lingerie
Dit jaar brengt Jaydi Valentijnsdag niet meer met Sonny door, maar is de eer aan pretty boy Ricky. Enne, die mag toch wel even flink in zijn handjes knijpen.

Op Instagram deelt Jaydi namelijk enkele prachtige foto’s in lingerie, als voorproefje van het Valentijnsweekend.

Lees ook  Man overleden na seks met paard

Op de foto’s draagt de beauty een leren bustier met een kanten randje, een schattig roze setje en een prachtige kanten body. Met die ijskoude temperaturen buiten, krijgen we het daar toch wel een beetje warm van.

Voorstellen aan ouders
Of Jaydi en Ricky écht nog samen zijn, dat is nog maar de vraag. Het lijkt er echter wel op dat de lovebirds nu een heus stelletje zijn. Zo sprak Jaydi in Love Therapy al vol lof over Ricky en hun tijd in Italië.

Lees ook  Vrouw doet oproep – Wie wilt mij zwanger maken?

“Hij gaf aan: ik wil het liefst dat het in Nederland gaat werken en ik kijk ernaar uit je voor te stellen aan mijn ouders.

Toen dacht ik: dit is hem!”, vertelt de beauty enthousiast. Kunnen we hieruit opmaken dat de twee nog steeds samen zijn? Wordt vervolgd…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jaydi Aimée Dubois (@jaydidubois)