in ,

Sylvie Meis toont nog altijd topfit te zijn in spannende strandfoto’s

Januari is aangebroken en dat betekent het nieuwe jaar, maar ook slecht weer, donkere dagen en geen feestdagen waar je naar uit kunt kijken.

Gelukkig heeft iemand een zonnige vakantie nu en die iemand is Sylvie Meis.

Vanaf haar warme vakantiebestemming wenst ze ons een gelukkig nieuwjaar! Good for us dat we niet heel erg jaloers zijn aangelegd…

Nieuw jaar
Sylvie Meis, model, presentatrice en ex-vrouw van voetballer Rafael van der Vaart, mag inmiddels wel 43 jaar oud zijn maar dat is absoluut niet van haar lichaam af te lezen!

Lees ook  16-jarige neergestoken, 16-jarige opgepakt

Wat ons betreft kan ze door als een twintiger. Het is daarom ook niet zo gek dat de haar harde werken op social media wil laten zien, dus nu ook met haar nieuwjaarsgroet op Instagram.

Bikini
Op het moment vertoeft Sylvie op een heerlijk Carabisch eiland waar ze al haar volgers een goed nieuw jaar wenst in een piekfijn zwarte bikini’tje: “HAPPY NEW YEAR everyone!!!

Lees ook  Toerist ontsnapt aan de dood nadat deel van glazen hangbrug wegzakt

Wishing you all the best for 2022, HAPPINESS , HEALTH & LOVE”, zoals haar caption luidt. Bedankt Sylvie, en nu zien graag dat je wat zon en warmte onze kant op stuurt. Dank u! Bekijk de foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Verliefd op voorwerpen: vrouw trouwt met Eiffeltoren & andere liefdesverhalen

Noodlot: ‘Toestand Mariska Bauer verslechtert’