in

Studente toont absurde regels die jaloerse ex haar oplegde: «Ik dacht dat hij een grapje maakte»

Een Amerikaanse studente kreeg van haar ex-vriend een lijstje met regels die ze moest volgen tijdens haar studentenjaren. Die zijn er zo over dat er haast sprake is van emotionele mishandeling. Ze beëindigde de relatie dan ook meteen.

De studente, ene Carolyn, overloopt de 11 regels in een TikTok-video. Zo mocht ze van haar vriend tijdens haar studentenjaren aan de universiteit geen alcohol drinken, geen topjes dragen en geen feestjes houden.

Outfit laten goedkeuren
Daar bleef het echter niet bij. Hij verbood haar ook om kleren van mannelijke studenten te dragen of hen te omhelzen. Ook moest ze zijn ring voortdurend dragen, moest haar ‘find my phone’ altijd aan staan zodat hij op elk moment wist waar ze was, en moest elke outfit die ze zou dragen altijd eerst goedgekeurd worden door hem en zijn moeder.

Lees ook  Klaasje van K3 overladen met complimenten op bikinifoto: «Ongelooflijk mooi lichaam!»

Emotionele mishandeling
Carolyn legt uit dat het lijstje voor haar een brug te ver was en ze daarom besloot om een punt achter de relatie te zetten. Ze heeft hem ook overal geblokkeerd. «Het is niet oké om iemand emotioneel te mishandelen. Als je hetzelfde meemaakt, maak je dan zo snel mogelijk uit de voeten. Je verdient zoveel beter dan dat», klinkt het.

Verontwaardiging
Ook haar volgers reageren erg verontwaardigd op het lijstje. Ze zijn blij voor haar dat ze een einde gemaakt heeft aan de relatie. «Ik dacht dat hij een grapje maakte. Het lef en de macht die hij denkt te hebben. Ik ben trots op je dat je weggegaan bent bij hem», en «Ik ben zo blij dat je de relatie beëindigd hebt. Ik hoop dat alles goed met je gaat en blijft gaan», lezen we onder meer in de reacties.

@ccarollynnnot all of the comments, but definitely some i wanted to address. this is a safe place to talk with no blame assigned ❤️♬ original sound – Carolyn

@ccarollynn@orange.magic made a stitch that is super super informational, pls go watch it !!♬ original sound – Carolyn

@ccarollynnReply to @frankiexxleigh i didn’t want to get into too much detail 🙂 but is a short summary ❤️ please talk to somebody if you need to!!♬ original sound – Carolyn

Leontine Borsato verrast iedereen met deze prachtige nieuwe look

Vloek jij veel? Dan ben jij meer ontspannen én zelfverzekerder