in ,

Stéphanie vertelt haar vader over ongewenste d*ckpic en na zijn reactie is hij de held van het internet

2021 is bijna afgelopen en we worden geconfronteerd met lijstjes allerhande. Top 1000’en, het beste van…, jaaroverzichten, enzovoort. En weet je wat? Wij doen ook nog even gezellig mee.

De komende weken serveren we jullie bijna elke dag een video of een verhaal die het afgelopen jaar hoge toppen scheerde op Clint, eentje waar iedereen wild van werd.

‘Papa ik krijg d*ckpics’
Als dame is het ongetwijfeld niet altijd prettig als je compleet ongewenste d*ckpics krijgt toegestuurd.

We kunnen best geloven dat je niet op de scheve of behaarde pretstokken zit te wachten van een wildvreemde.

Een zekere Stéphanie Hoogenberk had nog nooit een d*ckpic gekregen, maar deze week was het dan toch zover. Er zat er namelijk eentje in haar virtuele mailbox van Instagram.

Lees ook  Roberto is 700.000 euro lichter nadat hij 15 jaar dacht dat hij aan het daten was met topmodel Alessandra Ambrosio

Blij was Stephanie er niet mee en ze vroeg of de eigenaar klaar was om op het wereldwijde web gesmeten te worden.


Wanneer de man plots zag dat Stéphanie dreigde om hem te onthullen zodat vrouwlief, zoon of ouders ook zouden weten wat de man allemaal in zijn vrije tijd doet, geraakte hij toch een beetje in paniek. Hij trachtte zelfs een gevoelige snaar te raken door te zeggen dat hij 60 kg is afgevallen.


Stéphanie besloot om nu eens advies aan vaderlief te vragen over ongewenste dickpics. Haar papa had in ieder geval het perfecte antwoord om meer penisprentjes te vermijden en hij is met zijn reactie nu de held van het internet.

Monique deelt foto van André Hazes op de bank

Man verliest op tweede werkdag twee vingers en krijgt 235.000 euro schadevergoeding