in ,

Spermadonor Kyle is verslaafd aan zijn zaad verspreiden en heeft nu al absurd veel kinderen

Een spermadonor mag in België wettelijk slechts zes kinderen verwekken bij verschillende dames. Ook in veel andere landen zit er een limiet op.

Een zekere Kyle heeft echter als ‘hobby’ spermadonor zijn en hij heeft een bijzondere oplossing gevonden om zoveel mogelijk zaad uit te delen.

Zo reist de 30-jarige Amerikaan nu door heel Europa om aan zoveel mogelijk dames en koppels zijn vruchtbare zaadcellen uit te delen. Hij gaat dus niet via de spermabanken.

Kyle neemt zijn job als donor overigens ontzettend serieus. Zo heeft hij zelfs een website opgericht waar je kan vragen dat Kyle langskomt in jouw land, speciaal om een kwakje te krijgen van hem.

Al minstens 54 kinderen en Kyle wil nog meer zaad uitdelen
Dat Kyle goed in zijn job is, bewijzen de cijfers. Zo is hij momenteel de biologische vader van maar liefst 46 kinderen en 8 kinderen zijn nog onderweg.

Lees ook  Thomas bouwt zijn eigen tiny house in de tuin van zijn ouders voor nog geen 7000 euro

Hij is naar eigen zeggen nog echter lang niet klaar en wil zijn zaad blijkbaar nog zoveel mogelijk verspreiden.

Zeggen dat Kyle enkel een weldoener is, lijkt dan weer veel gezegd want het is duidelijk dat hij veel genot haalt uit zijn zaad verspreiden.

Op Instagram en Facebook kan je zelfs zijn donoravonturen volgen en elke keer wanneer hij alweer een dame heeft zwanger gemaakt, kondigt hij dit met veel trots aan.

Kyle heeft trouwens nog contact met een groot deel van de moeders van zijn kinderen. Er is blijkbaar zelfs een groepschat waar er foto’s worden gedeeld van alle 46 halfbroers- en zussen.

Lees ook  Je vriend(in) belachelijk maken is goed voor je relatie

Voor alle duidelijkheid, hij doneert zijn zaad dus niet anoniem via spermabanken maar potentiële moeders (of ouders) kunnen het rechtstreeks van zijn tapkraan krijgen.

Een groot deel gebeurt weliswaar nog steeds in een potje en vervolgens via inseminatie. Voor degene die het wat goedkoper willen houden, zijn er ook nog andere opties waar we wellicht geen tekening bij hoeven te maken.

Een reportage van een jaartje geleden over Kyle toen hij nog ‘maar’ 36 kinderen had verwekt: een heel vriendelijke jongeman die wellicht goede bedoelingen heeft, maar op sommige zaken heeft hij toch een aparte kijk.

Glennis Grace misdraagt zich opnieuw belachelijk in het vliegtuig van KLM

Foto: Yolanthe Cabau doet wedstrijdje ‘wie heeft de grootste’ met vriendin