in

Shelly Sterk is klaar voor de zomer op nieuwe bikini foto

Heel Nederland heeft de afgelopen dagen genoten van het lekkere warme weer. Een van die Nederlanders is Shelly Sterk. De blondine heeft heerlijk kunnen zonnen de afgelopen dagen en daar is ze erg dankbaar voor.

Shelly Sterk is altijd een erg mooie verschijning, het zonnetje in huis. maar soms moet het zonnetje in huis, het zonnetje buiten huis even opzoeken.

Daarom besloot Shelly om even goed van de zon te gaan genieten. En dat kan je natuurlijk niet doen in je coltrui, dus moest Shelly even een kleine aanpassing doen aan haar outfit. helemaal niet erg natuurlijk.

Lees ook  Natasha kan nooit meer intiem zijn na verwijderen geslachtsorgaan

Het meisje met de mooie lach
Er is een ding dat nog feller straalt de zon en dat is de mooie glimlach van Shelly Sterk. Foto’s waar de blondine op lacht zien er altijd vele malen leuker uit dan foto’s waarop ze nogal serieus aan het kijken is. Shelly heeft namelijk een aanstekelijke lach.

Op het moment dat ze glimlacht wordt je gelijk vrolijk. En dat is goed voor iedereen. Shelly is daarentegen helemaal klaar voor de zomer.

Lees ook  „Mijn broer én ex pleegden zelfmoord”

Ze heeft het gehad met de koude lente en verlangd naar warmer weer. En dat prachtige vooruitzicht doet het meisje met de mooie lach een beetje glimlachen.

Vooruitzicht op de zomer
Het duurt nog wel even voordat het echt weer elke dag mooi weer is. Maar het goede weer en de warme temperaturen zitten er aan te komen.

Shelly kan voorlopig niet wachten en kijkt al verlangend elke dag uit haar raam vooruitdenkend aan die warme zomer.

Deze armband geeft een elektrische schok als je teveel geld uitgeeft

Wetenschap bewijst: Mannen zijn grote baby’s die het leven van vrouwen alleen maar moeilijker maken