in

‘Sarah van Soelen begaat nu dezelfde fout als Bridget Maasland’

Pissige Sarah
Twee weken geleden had André voor het eerst weer een wilde avond na een optreden in België. Hij kwam enorm laat thuis en het viel Yvonne toen al op dat Sarah die ochtend voor het eerst geen Instagram-posts van hem likete. Ze was kennelijk dus helemaal pissig. Zondag trad André weer op in België en ditmaal ging Sarah maar gewoon mee.

Yvonne op haar Instagram-kanaal LifeOfYvonne: “Sarasoel liet André vorige week voor het eerst alleen optreden in België. Nou dat heeft ze geweten 😂

Hij was tot diep in de nacht gaan stappen in de kroeg in het centrum van Varsenare en dat vond Sarasoel niet zo leuk natuurlijk 😂. Nu gaat ze gewoon weer mee!”

Zelfde fout als Bridget
Tijdens zijn optreden op het Vlaamse BuikRock, waar de twee zoenend zijn gefotografeerd door de lokale media, kwam Sarah opeens het podium opgelopen om André te filmen. En dat is volgens Yvonne een cruciale fout. “Loopt Sarasoel nou gewoon het podium op?”, aldus Yvonne verbijsterd.

Lees ook  Tandplak: Hier is de truc van een eenvoudige huisvrouw waardoor je nooit meer naar de tandarts hoeft

Sarah treedt hiermee in de voetsporen van Bridget, vreest Yvonne. “Weet je nog toen Bridget bier kwam brengen op het podium? Twee weken later was het uit 😂. Nobody likes a bezitterige vriendin.”

Opdringerig
Een Hazes-insider vertelde begin vorig jaar aan Privé dat André zich er enorm aan stoorde dat Bridget zijn podium op kwam lopen. “Dat is een avond, en soms tot wat later, lol maken met elkaar, lachen en drinken en: ’tot morgen, pikkie!’ Op zulke avonden moet je André lekker z’n gang laten gaan, dat heeft hij nodig.”

Lees ook  Dit is hét ultieme Netflix en game bed om in thuis te blijven

Bridget eiste echter ook een hoofdrol op, aldus de insider. “Bridget vond dat zelf veel te leuk, manifesteerde zich daar ook nogal en liep tot afgrijzen van een hoop mensen ook nog eens het podium op met een blad bier. Dat moet je niet dóen! Dat is zijn werk, zijn avond en zijn band.”

Instagram-posts
Na afloop van André’s optreden, dat werd geplaagd door hevige regen en werd afgebroken vanwege een epilepsie-aanval in het publiek, prees Sarah haar vriend de hemel in: “Wat een foto. Wat een man. Pff, wat ben ik trots op jou zeg. Ik hou van jou lief.” Brrrr.

Yvonne’s Instagram-posts rond André’s optreden in België afgelopen zondag:

Meisje op fiets raakt zwaargewond bij aanrijding met auto in Enschede

Natasja Froger is kapot van verdriet: ‘Zwaar geweld gebruikt’