in

Salma Hayek (54) blaast volgers omver met nieuwe bikinifoto

Nu wij ons bevinden in het koude kikkerlandje Nederland, doet Salam Hayek dat op een strand ergens in een zonnig land.

En om de zomerse vakantie kiekjes te delen met haar volgers, daar heeft de bloedmooie actrice geen enkel probleem mee.

De actrice Salma Hayek spat van het witte doek
Sommige mensen maken zich zorgen over het feit dat het menselijk lichaam langzamerhand zal gaan vervallen naarmate je ouder wordt, maar niks is minder waar. De actrice Salma Hayek bewijst maar weer het tegendeel op Instagram.

De 54-jarige Hayek blaast haar volgers omver met een nieuwe bikinifoto. En houd je vast want hier valt je mond van open.

Je zal haar ongetwijfeld wel eens voorbij hebben zien komen. Naast dat de Mexicaanse Salma Hayek een actrice is in hart en nieren, verschijnt ze ook regelmatig op social media.

Lees ook  Tel mee: Alle ‘Bonnie & Clyde’ foto’s van Barbie in het afgelopen jaar!

Met ruim 17.2 miljoen volgers neemt de brunette haar volgers mee in haar leven en geeft ze de exclusieve kiekjes weer. Van zomerse vakanties met haar kinderen tot aan foto’s van het dagelijkse leven.

Een verrassende foto op Instagram
Kies je ervoor de actrice te gaan volgen op social media, dan zal je hier geen spijt van krijgen. Met haar goede gevoel voor humor en interessante levensstijl vermaakt ze haar volgers.

En wie denkt dat de brunette op 54-jarige leeftijd niet meer openstaat voor een tequila shotje achter de bar heeft het goed mis.

“De meest perfecte vrouw ter wereld”, aldus fans van de actrice. Haar volgers reageerden verrast na het zien van de bikinifoto van de 54-jarige.

Lees ook  Met dit fascinerende trucje ontdek je of een vrouwelijke voorgevel fake of echt is

De actrice werd belaagd met positieve reacties over haar uiterlijk: “je bent dit jaar echt op dreef”, “Je ziet er prachtig uit”. En laten we eerlijk zijn, gelijk hebben ze. De actrice is in topvorm.

Zie hieronder de zomerse vakantiefoto waar heel Instagram van op zijn kop kwam te staan.

Laten we eerlijk zijn. Een vrouw met zo’n figuur en een fantastisch karakter. Daar kunnen wij als mannen toch alleen maar voor in onze handjes klappen.

Yolanthe deelt bikinifoto’s en wijsheden

Sebastian heeft epidermodysplasia verruciformis, iets waar je goed zonder kan